Info linijaPitajte nas

Pite

 

 Maštali smo da napravimo pitu, kao bakinu. Probali smo razne kore, dodali mnoge sastojke, i uspeli da pronađemo ukuse koji će vas vratiti u detinjstvo i mirise koji će vam probuditi sećanja na bakinu kuhinju.

Za lepše jutro uvek možete da kombinujete proizvode iz naše pekare. Isprobali smo mnogo recepata da napravimo ono što ćete voleti. Tako je nastao asortiman koji se proizvodi na tradicionalan način, za koji se biraju najkvalitetniji sastojci, proizvodi koji su pravljeni sa puno ljubavi i strpljenja, uvek sveži pekarski proizvodi ispečeni kod nas.

 

ZAŠTO 89% ISPITANIKA BIRA NAŠE PITE? 

Danas s ponosom možemo da kažemo je 89% ljubitelja pekarskih proizvoda reklo da voli baš naše pite. Ne znamo da li je to zbog majstorije od vrhunskog krompira, ili mladog svežeg sira. Možda zbog neodoljive mešavine sira i spanaća, ili zbog divnih sočnih višanja. Ali jedno znamo, IDEA, Roda i Mercator pekare postale su prave radionice vrhunskih ukusa, u kojima je sve jednostavno rečeno i pečeno pred vašim očima.

Istraživanje za naše pite je sproveo IPSOS na uzorku od 540 ljudi, na teritoriji 4 grada u Srbiji u avgustu 2021. godine. 89% potrošača je ocenilo naše pite veoma dobrom ili odličnom ocenom.