Info linijaPitajte nas

Najčešća pitanja

Šta je to Zverići loyalty program?

Kroz Zverići loyalty program kompanija Mercator S nagrađuje sve svoje verne kupce omogućavajući im da uz svakodnevnu kupovinu ostvare dodatne popuste, obraduju svoje mališane plišanim igračkama i omoguće im da kroz igru i zabavu nauče važne lekcije o prirodi koja nas okružuje - u kojoj svi zajedno živimo i o kojoj moramo da vodimo računa.

Svakodnevnom kupovinom u Idea, Roda i Mercator prodavnicama koja zadovoljava uslove propisane programom, kupci uz besplatne sličice dobijaju i bonus markice koje donose mogućnost kupovine plišane igračke po nižoj ceni. Sličicama se popunjava interaktivni album koji kroz zajedničku igru i edukaciju pomaže da bolje upoznate prirodu.

Program traje od 5.februara do 28.aprila 2024. godine, a u tom periodu, pored kupovine igračaka po povoljnijoj ceni uz sakupljene bonus markice, svi kupci će samo u Idea, Roda i Mercator prodavnicama moći da kupe plišane Zveriće i po regularnoj ceni.

 

Kako mogu da učestvujem u Zverići loyalty programu?

Da biste učestvovali u programu, dovoljno je da u svojoj omiljenoj Idea, Roda ili Mercator prodavnici obavite svakodnevnu kupovinu u iznosu od minimalno 800 dinara i da se među kupljenim artiklima nađe barem jedan sa oznakom „Zverići“. Uz svaku ovakvu kupovinu dobijate dve besplatne kesice sa sličicama i bonus markicom koje se sakupljaju i lepe u interaktivni i edukativni album kroz koji ćete uz Zveriće bolje upoznati prirodu oko sebe.  Za sakupljenih 5 markica kojima popunjavate talon, ostvarujete pravo na kupovinu jednog Zverića po sniženoj ceni od 599,99 dinara, dok za sakupljenih 10 bonus markica plišanog Zverića možete kupiti po ceni od 399,99 dinara. Družina Zverića ima 7 članova.

 

Šta dobijam učešćem u programu?

Učešćem u programu dobijate priliku da po povoljnijoj ceni od 399,99 dinara za 10 bonus markica, odnosno 599,99 dinara za sakupljenih 5 bonus markica po igrački, okupite sve plišane članove razigranih i vedrih Zverića, a popunjavanjem interaktivnog i edukativnog albuma sa sličicama, zajedno sa mališanima ćete uživati u avanturama kroz prirodu koju ćete bolje upoznati.

 

Da li mogu da kupim igračke bez skupljanja sličica i markica?

Plišane igračke Zverići se mogu kupiti i po regularnoj ceni u svim Idea, Roda i Mercator prodavnica širom Srbije, i ona iznosi 999,99 dinara.

 

Da li mogu da kupim album i sličice bez ispunjavanja uslova za učešće u loyalty programu?

Album možete kupiti po regularnoj ceni od 199,99 din bez ikakvih uslova, a svaku kesicu sličica dobijate potpuno besplatno i isključivo uz kupovinu u vrednosti od 8700 din i jedan proizvod obeležen oznakom “Zverići”.

 

Da li mogu da dobijem više sličica za veće kupovine?

Uslov za dobijanje pakovanja sa sličicama je kupovina u iznosu od 800 dinara i jedan artikal sa oznakom “Zverići”. Nakon ostvarenog osnovnog uslova za svakih dodatnih 800 dinara ili artikal sa oznakom “Zverić” dobijate po jednu dodatnu kesicu sa sličicama za svaki od uslova. Primer bi bio ako je Vaš račun 1.600 dinara i imate 1 artikal “Zverići”, na kasi dobijate 3 kesice sa sličicama. Za račun od 1600 dinara i 2 artikla “Zverići”, na kasi dobijate 4 kesice sa sličicama…

Maksimalno po računu možete dobiti 10 kesica sa sličicama, dok je maksimalan broj kesica po svakom od uslova 5 komada.

Da li mogu da biram koju ću igračku da uzmem?

Nakon sakupljenih 5 ili 10 markica na talonu možete da odaberete igračku po želji, a koja je u ponudi u datom objektu. Količine igračaka su ograničene.

 

Da li plišane igračke Zverići mogu da kupim u nekoj drugoj radnji?

Plišane igračke iz asortimana Zverići možete kupiti samo u Idea, Roda i Mercator prodavnici.

 

Šta dobijam popunjavanjem Zverići albuma?

Popunjen Zverići album postaje omiljeno štivo mališana ali i roditelja, kroz koji na zabavan i interaktivan način učite sve o prirodi oko nas.  Pored edukativnog sadržaja, kroz segment albuma „Uradi sam“ dobijate korisne savete za zanimljive eksperimente i zabavu u društvu.

 

Da li pravo na kupovinu plišanih igračaka Zverići mogu da ostvarim kupovinom online?

Kupovinu plišanih igračaka Zverići po regularnoj i po sniženoj ceni, uz ostvaren uslov, možete obaviti i putem IDEA online prodavnice.

 

Imam svih 5 ili 10 markica ali u prodavnici nema igračke iz Leteće družine koju želim. Kako mogu to da rešim?

Ukoliko Idea, Roda ili Mercator prodavnica u kojoj svakodnevno kupujete trenutno nema na stanju željenu igračku, predlažemo da je potražite u još nekoj od naših prodavnica. Popunjen talon važi u svakom objektu, bez obzira gde ste ga dobili.

 

Šta ako u prodavnici nema letka sa talonom za popunjavanje?

Ukoliko u vašoj omiljenoj prodavnici nema letka sa talonom na kasi, potražite poseban letak sa proizvodima koji učestvuju u programu, ili neki od naših akcijskih kataloga gde se na poslednjoj strani nalazi talon.