Info linijaPitajte nas

Najčešća pitanja

Šta je to Leteća družina loyalty program?

Kroz Leteća družina loyalty program kompanija Mercator S nagrađuje sve svoje verne kupce omogućavajući im da uz svakodnevnu kupovinu ostvare dodatne popuste, obraduju svoje mališane plišanim igračkama i omoguće im da kroz igru i zabavu nauče važne lekcije o prirodi koja nas okružuje - u kojoj svi zajedno živimo i o kojoj moramo da vodimo računa.

Svakodnevnom kupovinom u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima koja zadovoljava uslove propisane programom, kupci uz besplatne sličice dobijaju i markice koje donose mogućnost kupovine plišane igračke po nižoj ceni. Sličicama se popunjava interaktivni album koji kroz zajedničku igru i edukaciju pomaže da bolje upoznate prirodu.

Program traje od 19. aprila do 13. juna 2021. godine, a u tom periodu, pored kupovine igračaka po povoljnijoj ceni uz sakupljene markice, svi kupci će samo u Mercator S prodavnicama moći da kupe plišane junake iz Leteće družine i po regularnoj ceni.

 

Kako mogu da učestvujem u Leteća družina loyalty programu?

Da biste učestvovali u programu, dovoljno je da u svojoj omiljenoj IDEA, Roda ili Mercator prodavnici obavite svakodnevnu kupovinu u iznosu od minimalno 700 dinara i da se među kupljenim artiklima nađe barem jedan sa oznakom „Vredno je zajedno“. Uz svaku ovakvu kupovinu dobijate jednu besplatnu kesicu sa sličicama i markicom koje se sakupljaju i lepe u interaktivni i edukativni album kroz koji ćete uz veslu Leteću družinu bolje upoznati prirodu oko sebe.  Za sakupljenih 5 markica kojima popunjavate talon na poslednjoj strani albuma, ostvarujete pravo na kupovinu jednog od članova plišane Leteće družine po sniženoj ceni od 599,99 dinara. Leteća družina ima 6 članova, a da biste je po loyalty ceni u punom broju okupili, potrebno je da sakupite 30 markica.

 

Šta dobijam učešćem u programu?

Učešćem u programu dobijate priliku da po povoljnijoj ceni od 599,99 din po igrački okupite sve plišane članove razigrane i vredne Leteće družine, a popunjavanjem interaktivnog i edukativnog albuma sa sličicama, zajedno sa mališanima ćete uživati u avanturama kroz prirodu koju ćete bolje upoznati.

 

Da li mogu da kupim igračke bez skupljanja sličica i markica?

Plišane igračke iz Leteće družine se mogu kupiti i po regularnoj ceni u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnica širom Srbije.

 

Da li mogu da kupim album i sličice bez ispunjavanja uslova za učešće u loyalty programu?

Album možete kupiti po regularnoj ceni od 249,99 din bez ikakvih uslova, a svaku kesicu sličica dobijate potpuno besplatno i isključivo uz kupovinu u vrednosti od 700 din i jedan proizvod obeležen oznakom Vredno je zajedno.

 

Da li mogu da dobijem više sličica za veće kupovine?

Uslov za dobijanje pakovanja sa sličicama je kupovina u iznosu od 700 dinara i jedan artikal sa oznakom Vredno je zajedno. Ukoliko ostvarite račun od 1.400 dinara i jedan artikal sa oznakom Vredno je zajedno, na kasi ćete dobiti dva pakovanja sličica. Ne postoji ograničenje broja sličica koje možete dobiti po računu, dakle na svakih 700 dinara dobijate sličicu, dokle god na računu imate barem jedan artikal sa oznakom Vredno je zajedno.

Da li mogu da biram koju ću igračku da uzmem?

Nakon sakupljenih 5 markica na talonu možete da odaberete igračku po želji, a koja je u ponudi u datom objektu. Količine igračaka su ograničene.

 

Da li plišane igračke iz Leteće družine mogu da kupim u nekoj drugoj radnji?

Plišane igračke iz asortimana Leteće družine možete kupiti samo u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima.

 

Šta dobijam popunjavanjem Leteća družina albuma?

Popunjen Leteća družina album postaje omiljeno štivo mališana ali i roditelja, kroz koji na zabavan i interaktivan način učite sve o prirodi oko nas.  Pored edukativnog sadržaja, kroz segment albuma „Uradi sam“ dobijate korisne savete za zanimljive eksperimente i zabavu u društvu.

 

Da li pravo na kupovinu plišanih igračaka iz Leteće družine mogu da ostvarim kupovinom online?

Kupovinu plišanih igračaka iz Leteće družine po regularnoj i po sniženoj ceni, uz ostvaren uslov, možete obaviti i putem IDEA online prodavnice.

 

Imam svih 5 markica ali u prodavnici nema igračke iz Leteće družine koju želim. Kako mogu to da rešim?

Ukoliko IDEA prodavnica, Roda market ili Mercator hipermarket u kome svakodnevno kupujete trenutno nema na stanju željenu igračku, predlažemo da je potražite u još nekoj od naših prodavnica. Popunjen talon važi u svakom objektu, bez obzira gde ste ga dobili.