Info linijaPitajte nas

Naslovna strana

Mini Avanture u IDEA, Roda i Mercator prodavicama širom Srbije

Više od jednog veka nakon što je osnovan, National geographic nastavlja da dopire i komunicira sa milionima ljudi širom sveta. Više od 130 godina, National Geographc zajednica finansira najbolje i najpametnije pojedince posvećene naučnim otkrićima i razumevanju našeg sveta. Oni koriste moć nauke, istraživanja, obrazovanja i pripovedanja da osvetle i zaštite čuda našeg sveta.

San svakog deteta može biti da bude istraživač National Geographic-a, beskrajno radoznao za našu planetu, posvećen njenom razumevanju i strastven da pomogne da bude bolja.

Zato smo odlučili da zajedno osduševimo i inspirišemo novu generaciju istraživača, kroz program lojalnosti sa mini knjigama National Geographica i plišanim životinjama!

 

MEHANIZAM:

Loyaty program Mini Avanture sadrži album za mini knjige, talon za lepljenje markica i čak 7 plišanih igračaka malenih životinja koja deca najviše vole. Album sa mini knjigama ima mesta za čak 24 priče na različite teme sveta koji nas okružuje. Četiri knjige su posebno kreirane sa autentičnim temama koje su u vezi sa Srbijom.

Na svakih 1000 dinara i jedan artikal Mini Avanture dobijate 1 mini knjigu, a za svakih 1.000 dinara po jednu nalepnicu. Maksimalan broj mini knjiga po računu je po 5, dok je broj nalepnica neograničen i uslovljen visinom računa.

Mini knjige možete čuvati u albumu, na posebno obeleženom mestu za svaku, a markice možete zalepiti na talon. Za sakupljenih 5 markica, ostvarujete pravo na kupovinu plišane igračke po -50% nižoj ceni.

Mini avanture trajaće od ponedeljka 27. marta do nedelje 28. maja. 

OVDE možete skinuti talon za lepljenje markica.       

 

Zašto su naši plišani heroji posebni?

Ove preslatke plišane životinje su napravljene od 100% od materijala koji se dobija reciklažom PET plastičnih boca.

Šta je PET?

Poli-Etilen-Tereftalat je najčešća termoplastična polimerna smola iz porodice poliestera. To je veoma izdržljiva plastika, koja traje stotinama godina. Koristi se, na primer, u vlaknima odeće, bocama za piće i plastičnim posudama.

8 miliona tona ovog PET-a pluta u našim okeanima danas, što je ekvivalentno 1.670.000.000.000 plastičnih boca...

Dobra vest je da se ovaj materijal može reciklirati, i iz njega nastaju neke lepe nove stvari, kao što su naši plišani junaci. Svaka igračka je napravljena reciklažom 5 PET boca.