Info linijaPitajte nas

Naslovna strana

Spremi se za avanturu – polećemo!

Za potrošenih 700 dinara i kupljen jedan artikal sa oznakom Vredno je zajedno, na kasi dobijate pakovanje sličica. Svako pakovanje sadrži četiri sličice i jednu markicu.

Sličice lepite u album, a markicu na talon.

Svaki put kada pet markica sakupite, letećeg junaka po promo ceni kupite.

Album se kupuje na kasama IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa po ceni od 249.99 dinara.

Nove avanture i vredne zgode, kroz prirodu vas deco oni vode!

Leteća družina!

Osvojite duple sličice vaših junaka

Ako ste i vi, zajedno sa vašim mališanima, pasionirani sakupljač sličica „Leteće družine”, onda će vas sigurno obradovati vest da smo vam omogućili još lakši način da dođete do njih. U periodu od 17. maja, pa sve do 13. juna moći ćete da osvojite duple sličice u kupovini. Sve što je potrebno da uradite jeste da obavite kupovinu veću od 700 dinara, da kupite barem jedan proizvod sa oznakom „Vredno je zajedno”, da kupovinu platite Mastercard karticom i tom prilikom iskoristite našu uslugu „Cash To Go”.

„Cash To Go” korisnicima Mastercard debitnih platnih kartica daje mogućnost da na kasama, u više od 330 IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa, u 80 gradova i mesta širom Srbije, mogu da podignu i do 5.000 dinara sa svog tekućeg računa, zahvaljujući tehničkoj podršci UniCredit Banke. Na ovaj način kompanija Mercator-S nastavlja sa razvojem digitalizacije usluga i svojim potrošačima svakodnevno nudi mnogo više od obične kupovine.

Uživajte u igri, jer sada na jednom mestu možete da obavite kupovinu, podignete gotovinu i osvojite duple sličice vaših junaka iz „Leteće družine”.