Info linijaPitajte nas

Radno vreme

Kompanija Mercator-S je sa 321 maloprodajnim objektom jedan od najvećih trgovinskih lanaca na tržištu Srbije. Zato IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi imaju važnu ulogu u redovnom snabdevanju kupaca svim potrebnim namirnicama.

Prateći preporuke nadležnih državnih institucija i Vlade Republike Srbije, radno vreme IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa širom Srbije biće od ponedeljka do subote od 7 do 15 časova, dok će nedeljom sve prodavnice biti otvorene od 8 do 15 časova.

S obzirom na to da su naši najstariji sugrađani jedna od najranjivijih grupa, kada je reč o Korona virusu, kompanija Mercator-S je donela odluku da nedeljom, u periodu od 4 do 7 sati ujutru, 123 odabranih IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa bude na usluzi samo osobama starijim od 65 godina. Spisak tih prodavnica možete pogledati klikom OVDE.

Sigurnost svih naših kupaca širom Srbije i svih zaposlenih je najvažnije. Zato apelujemo da pažljivo pratite i primenjujete sva neophodna uputstva o prevenciji i zaštiti, da nastavite da poštujete vanredne mere i ostanete kod kuće.
Sve naše prodavnice su dobro snabdevene, zato vas pozivamo na odgovornu kupovinu, samo ono što vam je neophodno i kada vam je neophodno.

Pratite nas na društvenim mrežama i internet sajtovima, jer ćemo tu objavljivati sve aktuelne informacije.

Hvala vam što imate poverenja u nas i što zajedno brinemo jedni o drugima.