Info linijaPitajte nas

Naslovna

Svet piva kod nas raste iz dana u dan, selekcija pivskih etiketa je sve veća i raznovrsnija, a epicentri druženja su se iz tradicionalnih kafana u poslednjih nekoliko godina preselili su se u pabove i pivnice. Pabovi spostali mesta gde možeš da uživaš u ispijanju piva u opuštenom, prijatnom ambijentu, pravoj prijateljskoj atmosferi, živim svirkama, pab kvizovima i utakmicama...takoreći, druga kuća za prave ljubitelje piva.

A inspiracije za njihov rad i uređenje su pabovi iz drugih evropskih zemalja, od klasičnih britanskih pabova, tradicionalnih irskih pabova za celu porodicu, tipičnih bavarskih pivnica sa kobasicama i velikim kriglama, pabova sa toplog juga Evrope,  pa sve do malih, opuštenih pabova skandinavskih zemalja.

U narednih stranicama zajedno ćemo zaviriti u raznoliki svet stranih i domaćih pabova i pivnica, otkriti koja su zlatna pravila ponašanja u njima, kakva je gastro ponuda, kakva je kultura ispijanja piva i šta je ono što svakom od njih daje poseban šmek. Ali nećemo zaobići kafane na Balkanu- jer zna se, bez kafane, ovi prostori imali bi skroz drugačiji ,,šmek’’.

Na tebi je da među kafanama, pivnicama i pabovima pronađeš stil ili kombinaciju stilova koja najviše odgovara tvom pivskom ukusu, napuniš čašu, zasučeš rukave i pustiš mašti na volju- rezultat će biti tvoj sopstveni, unikatni kućni pab u kom ćeš moći da uživaš svaki dan, i pozoveš društvo na pravu pivsku sedeljku. 

PRELISTAJTE KATALOG "PABOVI & PIVNICE"