Info linijaPitajte nas

Naslovna

Ukusi moga kraja pravljeni su u različitim krajevima naše zemlje, u skladu sa tradicijom i umećem lokalnih malih proizvođača koji su majstori zanata. Zajedno smo stvorili široku lepezu ukusa da biste ih vi probali, upoznali, podelili sa najmilijima. Da biste ih doživeli na pravi način.

A nakon što ste ih probali i upoznali, vreme je za priču – jer svaki ukus je doživljaj za sebe, a o pravim doživljajima vredi pričati! Svako od nas različito reaguje na ukuse i zato želimo da pokrenemo priču o ukusima, da čujemo i vidimo kakve su reakcije na ukuse, šta se o njima priča, kako se opisuju i kako se dele sa drugima.

Znate ono kada vas neki ukus potpuno raspameti, kada vas vrati u najlepše trenutke detinjstva, kada učini da vam se pred očima pojave slike vašeg kraja, kada ukus zapravo učini da uključite sva čula? Ono kada ne možete da dočekate da završite zalogaj ne bi li ste drugima objasnili koliko je dobro? Kada po izrazu lica, sjaju u oku ili gestu celog tela vidite da je neko probao isto što i vi – i da ga potpuno razumete?

E to je ono o čemu vam pričamo!


O ukusima možda ne vredi raspravljati, ali i te kako vredi pričati!

Jer, čemu najčarobniji doživljaji, najfiniji ukusi i najlepši osećaji ako se o njima ne priča? Zar nije greota prećutati svu tu poplavu senzacija i emocija, a ne podeliti je sa našim voljenima – pričati, prepričavati, objašnjavati, reagovati, pokazivati, i tako učiniti da ti najbolji trenuci uvek ostanu sa vama – u priči.

Želimo da u vaše domove i na vaše trpeze donesemo najbolje i najfinije ukuse iz Srbije koji će pokrenuti diskusiju, stvoriti dobru atmosferu, iskrene reakcije, grimase uživanja i glasan smeh.

Na tv ekranima videćete našu priču o tome kakve sve reakcije mogu izazvati naši ukusi, u prodavnicama čak naići na raspričane artikle, na džemove, ajvare i pečenice koji jedni drugima dobaciju fore. Na bilbordima će čak i ptičice procvrkutati o našim ukusima: jedna ptičica nam je rekla da joj se druga ptičica poverila da su ukusi toliko dobri da nije ostala ni mrvica!

A zapravo je to sve samo početak priče o ukusima, priče koju treba da ispričate vi. Naša je čast da naši ukusi postanu tema o kojoj razgovarate sa vašim najvoljenijim ljudima u trenucima porodičnih okupljanja ili tokom svakodnevnih malih trenutaka. Zato, izvolite i – prijatna vam priča.

 

Jer Ukusi moga kraja su ukusi o kojima se priča!