Info linijaPitajte nas

Upoznajte Milu

Osmeh, razigranost, disciplina…To je nešto što prvo uočimo kada upoznamo Milu Antonović, miljenicu mladih i youtube influenserku. Njen Instagram nalog je prava putna avantura, sa sjajnim fotografijama, od večnog grada Rima pa sve do daleke Afrike.

Iako se rano upustila u uvek izazovni online svet, ova devojka zna koji su joj prioriteti i stremi pravim životnim vrednostima.

 

 

1. Šta se nalazi u tvojoj torbi za školu?

Moje pratioce veoma interesuje šta se nalazi u mojoj školskoj torbi, tako da sam o tome govorila u jednom od svojih najgledanijih videa. Najvećim delom ispunjena je stvarima neophodnim za školu: udžbenicima, sveskama i školskim priborom. Uvek uz mene je i mobilni telefon, slušalice, flašica sa vodom. 

Pogledajte šta vam Mila preporučuje u novom Rodinom katalogu >>

 

2. Trik da budeš najbolja drugarica iz klupe.

Da bi bila dobra drugarica iz klupe, pored toga što ćeš biti kolegijalna, pomoći drugu ili drugarici da nauči gradivo, objasniti, ponoviti ili podsetiti na obaveze, pozajmiti zaboravljeni pribor, podeliti užinu i sl. potrebno je i zahvaliti se ukoliko ti je neko učinio dobro. Najčešće na poklon, kao znak zahvalnosti, donesem drugarima neki slatkiś, čokoladu, bombone, keks…

 

3.  Zašto je cool Back To School?

Prave životne vrednosti su one koje su u nama, a ne na nama. Uvek glasam za sticanje novih znanja, novih informacija i saznanja, za proširivanje vidika i opšte kulture. Zato je za mene cool Back to School.

 

4. Neki savet za sticanje samopouzdanja prvog dana u školi.

Koliko je samopouzdanje stvar prirode, toliko se na njemu može i mora raditi i vremenom ga zadobijati. Važno je upoznati sebe, svoja interesovanja, mogućnosti, sposobnosti i ponašati se u skladu sa tim. Ne treba želeti da budemo nešto što nismo ili se ponašati kako bi drugi pojedinci želeli da se ponašamo. Samo kada smo ono što jesmo, sa svim svojim manama i ograničenjima, mi smo svoji i sigurni u sebe. U suprotnom, slabi smo, nesigurni i povodljivi.

 

5. Koji ti je omiljeni predmet u školi, a koje časove bi rado preskočila?

Više sam okrenuta jezicima i društvenim predmetima. Srpski jezik, kao i engleski i francuski koje učim u školi, omiljeni su mi predmeti. Volim istoriju i geografiju, a jedva čekam da dobijem sociologiju, psihologiju i filozofiju. Za prirodne nauke nisam baš talenat, tako da mogu da biram iz svog rasporeda časova izbacila bih matematiku, fiziku i hemiju.

 

6. Da li učestvuješ u nekim vannastavnim aktivnostima – hor, gluma, neka druga sekcija?

Pošto sam izuzetno opterećena brojnim vannastavnim aktivnostima, učenjem stranih jezika, sportom, održavanjem društvenih mreža, snimanjem i editovanjem klipova, učestvovanjem u brojnim sportskim, muzičkim, omladinskim i humanitarnim dogadjajima, nemam puno vremena da se posvetim nekoj od školskih sekcija. Ali, sam u školi maksimalno angažovana na organizovanju različitih dogadjaja, fotografisanju, snimanju i informisanju svih aktivnosti koje se organizuju.

 

 

Pogledajte šta vam Mila preporučuje u novom Rodinom katalogu >>