Info linijaPitajte nas

Naslovna

Vredno je zajedno!

Vredno je sve ono što nam znači.

Ma koliko bilo veliko, malo, bitno ili nebitno.

Porodica, prijatelji, nedeljni ručak, prva jutarnja kafa, omiljeni keks...

Vrednosti su vredne zato što ih – volimo.

Kad su nam zajedničke, onda kažemo i da su – prave!

Zato smo pokrenuli veliki projekat pod nazivom VREDNO JE ZAJEDNO!

Od sada, svakog dana, Vaši omiljeni brendovi biće za Vas zajedno u našim prodavnicama!

Zato što je vredno da smo svi zajedno.

 

BELVITA

 

“Pokreni jutro uz Belvita proizvode’’

 

COCA-COLA

Coca-Cola je najpopularnije i najprodavanije bezalkoholno piće u istoriji, kao i jedan od najprepoznatljivijih brendova na svetu. Ovaj napitak je napravio dr Džon S. Pemberton 1886. godine. Da li ste znali da svaki put kada otvorite flašicu Coca-Cole, rodi se 12.607 mehurića?

 

 

PERSIL/PERWOLL

 

Otkrijte novi Perwoll Renew & Repair koji obnavlja boje i popravlja vlakna vaše odeće. Napredna formula za negu sadrži Repair-Complex® koji aktivno brine o vašoj odeći obnavljajući je već od prvog pranja. Persil praškasti deteredžent sa tehnologijom aktivnog čišćenja - Klasično rešenje za savršene rezultate pranja

Persil tečni deterdženti - Alternativa u tečnom stanju za savršene rezultate pranja. 

Persil Duo kapsule/ Diskovi sa tehnologijom dubinskog čišćenja - Za savršen rezultat na najjednostaviji mogući način.

 

FAIRY

Efikasnost i humanist često idu zajedno. Upravo zato od svakog pakovanja Fairy Extra+ koji kupite u periodu između 1. januara I 31. marta, Fairy će pružiti podršku udruženju Prijatelji dece Srbije u vidu sredstava za tople obroke za najugroženije.  

 

DUEL

DUEL Omekšivači su proizvedeni po najstrožim standardima kvaliteta, autentičnih mirisa i izvanrednih performansi. Koncentrovani su, olakšavaju peglanje, neutrališu statički elektricitet i oplemenjuju tkaninu, čineći je prepoznatljivom po savršenoj mekoći. 

 

POLIMARK

 

Polimark tradicijom dugom preko 25 godina, prestavlja neizostavnog saveznika svake kuhinje. Pažljiv odabir kvalitetnih sastojaka I prepoznavanjem želja I potreba svojih potrošača, postali smo vodeći ili drugi brend u svim pripadajućim kategorijama proizvoda. Zadovoljni I lojalni potrošači su naša vodilja da kroz konstantan kvalitet, kreiranje novih proizvoda I promotivne aktivnosti, odgovorimo njihovim očekivanjima.

 

 NIVEA

NIVEA Black White antiperspirant štiti i tebe i tvoju odeću. Proizvod pruža 5 u 1 zaštitu: od neprijatnih mirisa, znojenja, fleka, tragova i iritacija, i obezbeđuje dugotrajnu zaštitu uz prijatan osećaj na koži i celodnevnu svežinu. Nema više belih tragova na tamnoj odeći, ni žutih fleka na odeći svetlih boja. Odaberite pouzdani antiperspirant koji vas štiti od znojenja 48 sati i neguje kožu. Ovaj antiperspirant ne sadrži etil-alkohol i dermatološki je dokazano da odgovara koži.

 

BRAVO

Od male fabrike do lidera u inovacijama –  Rauch. Od osnivanja 1919. godine ostali smo porodična firma već četiri generacije. Motivisani zaposleni i stalna borba za visok kvalitet predstavljaju osnovu našeg uspeha, a RAUCH ne predstavlja isključivo kao kompaniju koja je prijatelj porodice već i kao jednog od vodećih proizvodjača voćnih sokova u Evropi.

Naši proizvodi od voća nude vam svežinu i uživanje. Naši brendovi su u skladu sa ukusom vremena obogaćeni najboljim plodovima iz celog sveta.

 

 SCHWEPPES

 

Schweppes - Tajnu Schweppes karaktera krije 230 godina iskustva. Sve je počelo kada je amaterski istraživač opčinjen alhemijom, Johan Jacob Schweppes, stvorio prvu flaširanu vodu nakon 10 godina rada. Tada nastaje tradicija stvaranja novih Schweppes aroma. 

 

HEINEKEN

 

Heineken®  se proizvodi još od 1873. godine, od kada se mnogo toga promenilo, ali ono što je bilo savršeno na početku, ostalo je isto – prepoznatljiv Heineken®  kvalitet.

Nakon dugogodišnjeg istraživanja, stvoren je i Heineken® 0.0, lager pivo sa 0.0% alkohola, kog definišu osvežavajuće voćne note i nežna osnova slada - savršeno izbalansirano pivo koje zaslužuje da nosi ime Heineken®.

 

 

 Vaši omiljeni brendovi su u našim prodavnicama. Ponosni smo na njhovu jučerašnju tradiciju, njihove kupce danas, i najbolja rešenja koja će ponuditi za izazove sutra. Pogledajte vaše omiljene proizvode.

 

  

 

  

 

 

  

Upoznajte sve one proizvode koji su s razlogom na policama naših prodavnica obeleženi oznakom Vredno je zajedno.