Info linijaPitajte nas

Ukusi o kojima će se pričati!

Postani deo priče Ukusi moga kraja!

 

Brend Ukusi moga kraja je nastao 2015. godine i od tada neguje autentičnost srpskih proizvoda, napravljenih po tradicionalnoj domaćoj recepturi. Linija proizvoda je na početku brojala svega 6 proizvođača i 24 proizvoda a danas ima preko 40 proizvođača i više od 200 najlepših domaćih namirnica i unikatnih ukusa. Brojni proizvodi u okviru brenda su nosioci Čuvarkuća žiga koji pomaže potrošačima da budu sigurni da kupuju domaće proizvode. Proizvodi se mogu naći širom naše zemlje u okviru Idea, Roda i Mercator prodavnica.

Dakle, Ukusi moga kraja su velika priča koja se sastoji od mnogo malih. A svaka od tih malih priča je zapravo velika priča. Na mapi Ukusa moga kraja ima raznih ukusa, prelepih krajeva, jedinstvenih recepata i neverovatnih ljudi. Svako od njih je unikat, ali postoji nešto što im je svima zajedničko: strast prema onome što rade i ljubav prema svom kraju.

To su majstori zanata koji su uspeli da ono najbolje iz svog kraja pretoče u ukuse o kojima se priča. Sve ono izrecivo i neizrecivo, sva ljubav i sav trud, sve lepote i sve male tajne, sve to staje u ono što oni stvore i što se nađe na trpezema širom Srbije. Onda se te priče dožive kroz ukuse, dele sa najmilijima i šire se dalje, kao dobra vest. Tako priča Ukusa moga kraja stalno raste.

I zato smo rešili da joj dodamo nova poglavlja, nove ljude – nove ukuse!
Svako ko se u Ukusima moga kraja prepoznaje, ko pravi domaću hranu, ko voli svoj kraj i ko ume da priča kroz ukuse – dobrodošao je da se upiše na mapu najboljih ukusa Srbije!

Pozivamo vas da se prijavite na UMK konkurs za nove proizvođače.
Upoznajte nas sa ukusima koje pravite - i neka vaš proizvod postane jedan od ukusa o kojima će da se priča.

Predstavi nam svoj proizvod za koji misliš da bi se odlično uklopio kao nova priča Ukusa moga kraja. Ovde se možeš informisati o Uslovima i pravilima konkursa.

Jedva čekamo da čujemo vaše priče!