Info linijaPitajte nas

Super Kartica

Šta je Super Kartica? 

Super Kartica je program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu.

Super Kartica je jednostavna za korišćenje, a istovremeno Vam donosi mnogo prednosti. 

 

Postanite korisnik Super Kartice bez članarine i bez troškova redovnog poslovanja. 

Super Kartica je potpuno prilagođena Vašim potrebama i kupovnim navikama. U Program nagrađivanja uključeno je više partnera – kompanija i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu. 

 

Kako da se učlanite u Super Kartica program? 

Jednostavno i brzo možete se učlaniti na jedan od 3 načina:

  1. Preuzmite Super Kartica mobilnu aplikaciju sa Google play ili Apple Store-a.
  2. Učlanite se na našoj internet stranici.
  3. Popunite pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mestima partnera i potpisanu ubacite u kutiju. 

Kada se učlanite, na Vašu kućnu adresu će Vam biti poslata Vaša lična Super Kartica i privesci za ključeve koje možete podeliti članovima porodice i zajedno  sakupljati bodove. 

 

Kako možete da sakupljate bodove u prodajnim objektima kompanije MERCATOR-S?

Bodove možete da sakupljate u IDEA, RODA i Mercator hipermarketima pri svakodnevnoj kupovini. Broj bodova koji ste dobili možete videti na isečku Vašeg računa. Ukupan broj bodova koji ste sakupili kod bilo kog partnera programa možete proveriti putem mobilne aplikacije, na sajtu Super Kartice ili pozivom besplatnog Call centra na broj telefona 0800 301 300. 

Bodovi sakupljeni u IDEA i RODA prodajnim objektima, Mercator hipermarketima, Aveniji Mode, Modiani, Intersportu i Beautique parfimerijama se sabiraju u zajednički prag. 

 

Važno je znati! 

Ukoliko pređete prag za nagrađivanje kod bar jednog od partnera programa, nakon završetka obračunskog perioda, biće Vam poslata NAGRADNA KNJIŽICA SA BONOVIMA ZA KUPOVINU. Više o definisanim pragovima za svakog od partnera programa potražite na www.superkartica.rs. Bodove koje ste sakupili, dobićete u vidu bonova za kupovinu. 

 

Obračunski period 

Obračunski periodi traju po 3 meseca. U toku godine postoje 4 obračunska perioda. 

Trajanje obračunskih perioda:

  • 1. februar - 30. april
  • 1. maj - 31. jul
  • 1. avgust - 31. oktobar
  • 1. novembar - 31. januar 

Po isteku obračunskih perioda sakupljeni bodovi se ne mogu preneti u sledeći obračunski period. 

 

Gde mogu da iskoristim svoje bonove za kupovinu? 

Svaka tri meseca, svima koji pređu definisani prag kod bar jednog od partnera, na kućnu adresu biće poslata knjižica sa BONOVIMA ZA KUPOVINU. Iskoristite bonove za kupovinu na prodajnim mestima naših partnera: IDEA ili Roda prodavnicama ili Mercator hipermarketima, Intersportu, Modiani, Aveniji Mode, Beautique parfimerijama, NIS Petrol benzinskim stanicama ili Gazprom benzinskim stanicama ili DDOR prodajnim mestima do datuma naznačenog na bonu. Pored bonova za kupovinu u knjižici Vas očekuje i veliki broj pogodnosti!

 

Super Kartica najbolji program lojalnosti po odnosu cene i kvaliteta u Srbiji nagrađena medaljom Best Buy Award 

Ovogodišnje Best Buy Award istraživanje u Republici Srbiji pokazuje da građani Srbije, kada je u pitanju loyalty program najboljeg odnosa cene i kvaliteta, svoje poverenje daju Super Kartica programu.

U poslednjem Best Buy Award istraživanju, građani Srbije, na osnovu sopstvenog iskustva i mišljenja, izjavili su da Super Kartica nudi najbolju vrednost za njihov novac - br. 1 kada je reč o najboljem odnosu cene i kvaliteta u kategoriji loyalty programa i programa za nagrađivanje potrošača u Republici Srbiji. 

Ovo je rezultat „Best Buy Award” istraživanja u Republici Srbiji koje je obavila švajcarska organizacija ICERTIAS - Međunarodna asocijacija za sertifikaciju. Ova organizacija meri iskustva građana i njihovo zadovoljstvo u pogledu odnosa cene i kvaliteta proizvoda i usluga na tržištu. 

Best Buy Award medalja nepristrasni je dokaz poverenja koje potrošači imaju u Super Karticu i zadovoljstva koje im pogodnosti programa pružaju. Istraživanje koje je sprovedeno potvrđuje da po izboru potrošača i njihovom mišljenju Super Kartica pruža najveću vrednost za novac. 

Istraživanje „Best Buy Award” 2015/2016. u Srbiji je sprovedeno u junu 2015. godine na teritoriji Srbije, na uzorku od 1.200 ispitanika. Ispitanici su bili državljani Srbije, korisnici interneta stariji od 15 godina. Istraživanje je izvedeno preko veb upitnika koristeći metod CAWI - DEEPMA (Veb intervjuisanje uz pomoć računara – metod duboko poznavanja „Deep Mind Awareness”). 

 

Preuzmi potpuno besplatno Super Kartica mobilnu aplikaciju! 

Super Kartica mobilna aplikacija omogućava Vam sakupljanje bodova putem Vašeg mobilnog telefona čak i kada Vaša kartica nije uz Vas, uvid u stanje bodova, novosti iz programa, podnošenje zahteva za platnu Super Karticu, kao i odgovore na najčešća pitanja. Ako još niste član Super Kartica programa, sa aplikacijom se možete učlaniti bržo i lako. 

BARKOD Vaše Super Kartice na ekranu Vašeg telefona 

Sakupljajte bodove pomoću Vaše Super Kartica mobilne aplikacije. Prilikom kupovine u IDEA, RODA i MERCATOR prodavnicama, pripremite barkod za skeniranje: pokažite kasiru barkod sa ekrana Vašeg mobilnog telefona i sakupljajte bodove. 

Proverite stanje bodova 

Aplikacija Vam omogućava da proverite svoje stanje bodova: 

  • Stanje bodova u tekućem obračunskom periodu (ne uključuje transakcije u poslednjih 48 sati)
  • Stanje bodova u prethodnom obračunskom periodu
  • Obavljene transakcije 

Još nemate platnu Super Karticu? 

Prijavite se za platnu Super Karticu putem aplikacije koja je sada tu da Vam omogući da kupujete na rate i istovremeno sakupljate bodove, i to do tri puta više bodova nego do sada! 

Novosti 

Saznajte novosti iz programa i pogledajte druga obaveštenja.