Info linijaPitajte nas

President

 

President – Sinonim za kvalitet

President je internacionalni brend, prisutan u 145 zemalja, poznat po uvažavanju lokalnih iskustava u proizvodnji sireva, pavlaka i maslaca. Samo ime President podrazumeva superioran kvalitet proizvoda koji nose to ime.

President je najpopularniji brend u segmentu sira među potrošačima u Srbiji, prepoznatljiv po kvalitetu svojih proizvoda. President Somborska je najpopularniji i najprodavaniji beli sir u Srbiji. Ovaj beli punomasni sir odlikuju kremasta tekstura i pun ukus, kao i tradicija proizvodnje duža od 30 godina, a koji se nedavno proširio i u novi segment sa President Somborska Namazom. Ljubitelje laganijih zalogaja oduševiće President Mladi sir blagog ukusa, koji na svaku trpezu unosi svežinu pašnjaka, dok ljubitelji tradiconalnih srpskih specijaliteta mogu uživati u President Kajmaku.

President maslaci daće prefinjen ukus i svilenkastu teksturu vašem doručku, a može vam i pomoći da svaku ideju sprovedete u delo u stilu najvećih majstora kuhinje. Za savršenu gustinu i glatkoću potaža, soseva i preliva tu je President pavlaka za kuvanje, uz čiji mlečni i kremasti ukus svaki sastojak dolazi do izražaja.

President – Uzmi najbolje parče života!