Info linijaPitajte nas

Naslovna

Vredno je zajedno!

Vredno je sve ono što nam znači.

Ma koliko bilo veliko, malo, bitno ili nebitno.

Porodica, prijatelji, nedeljni ručak, prva jutarnja kafa, omiljeni keks...

Vrednosti su vredne zato što ih – volimo.

Kad su nam zajedničke, onda kažemo i da su – prave!

Zato smo pokrenuli veliki projekat pod nazivom VREDNO JE ZAJEDNO!

Od sada, svakog dana, Vaši omiljeni brendovi biće za Vas zajedno u našim prodavnicama!

Zato što je vredno da smo svi zajedno.

 

MOJA KRAVICA

 

Moja Kravica je već decenijama neizostavni deo svake porodične trpeze i jedini siguran izbor za zdrav rast i razvoj svakog ukućana. Moja Kravica proizvodi predstavljaju simbol zdravlja, prirode i tradicije, zbog čega su kod potrošača stekli dugoropčno poverenje. Saznajte više >>

 

 PLAZMA KOCKA

  

Kompanija „Bambi“, lider na domaćem konditorskom tržištu, krajem prošle godine predstavila je novi proizvod, neponovljivu poslasticu - Plazma Kocku. Novi član Plazma porodice, Plazma Kocka, donosi nam slasnu kombinaciju jedinstvenog Plazma krema, bogatog nugat fila i tankog, hrskavog vafla, prelivenih finom mlečnom čokoladom i komadićima Plazme.

Plazma Kocka upravo je slatkiš koji je nedostajao potrošačima, kao savršen izbor kada želite da ugodite svojim čulima, nagradite sebe ili obradujete najdraže slatkim poklonom. Verujemo da će Kocka od sada biti omiljeni oblik svakog pravog sladokusca.

Plazma Kocka. Za potpuni užitak! Saznajte više >>

 

MILKA

 

Potraži svoju omiljenu Milka čokoladu po specijalnoj ceni. Saznajte više >>

 

NESCAFE

 

Otkrijte odličan ukus i aromu NESCAFÉ 100% kafa. Novi NESCAFÉ Classic sada još više ističe ukus sveže pržene kafe. NESCAFÉ GOLD s novom recepturom sadrži 10 puta finije mlevena zrna Arabice. NESCAFÉ Sensazione Crème prepoznatljiva je po baršunastom ukusu i kremastoj penici. Saznajte više >>

 

VITANOVA

 

Vitanova Family Pack pruža više uživanja za celu porodicu! Neodoljivi ukusi jagode, kajsije i grožđica od sada i u zbirnom pakovanju sa 6 žitnih barova. Vitanova Family Pack je praktično i povoljno rešenje za porodicu koja neguje zdrave navike. Vitanova – energija koja pokreće! Saznajte više >> 

 

Naša inicijativa, koja prepoznaje i jača Vaše omiljene brendove, okupila je na jednom mestu partnere od kojih Vi svakodnevno dobijate. Bićete zapanjeni koliko ćete vrhunskih brendova naći danas na policama naših prodavnica, obeleženih nazivom Vredno je zajedno.

 

MEGGLE

 

Za sve one koji vole autentični ukus pavlake, Meggle je napravio pavlaku za kuvanje sa 20% m.m. Zahvaljujući svojim pakovanjima od 500ml i 1l sa navojnim zatvaračem, našu pavlaku ne morate iskoristiti odjednom već odloženo u narednih par dana, čime njena praktičnost dolazi do izražaja.

 

MUNCHMALLOW

 

U čovekovoj prirodi je da uvek želi više i teži neotkrivenom. Da se nikada ne zaustavlja. Da se pita: Šta ako? Mi smo se zapitali: Šta ako lansiramo Munchmallow sa dve osnove?

Tada smo znali da ne možemo nazad - duplo izazovnija Munch odiseja i epoha je počela. Odiseja koja će u potpunosti izmeniti univerzum slatkiša i postaviti nove granice u konditorskom kosmosu.

Pred vama je... DOUBLE MUNCH!

DUPLI BISKVIT - LAGANA PENA -  ATOMSKI PRELIV -INTERGALAKTIČKO PAKOVANJE

 

DONCAFE KAFA

 

Doncafé zna da je jutro bitan deo dana, zato smo tu da vas probudimo najboljim mirisom! Za nas kvalitet znači trajanje, a vrednost se ogleda u šoljici kafe. Za jutra puna optimizma tu je Moment, mešavina punog ukusa i intenzivne arome arabike. Svaka priča je pitkija uz Minas, blend brazilske Rio Minas arabike i odabranih sorti afričkih i azijskih robusta. Doncafé Choco café, u ograničenoj prazničnoj seriji, odlikuje spoj pržene, mlevene kafe, najfinijeg kakao praha i neodoljive arome čokolade, za trenutke iskrene sreće koji traju.

 

PEPSI

 

Vredno je sve ono što voliš. Uživajte u tri osvežavajuća ukusa Pepsi, Pepsi Twist i Pepsi Max po najboljim cenama. Za najlepše trenutke ovo je Pepsi koji je uvek na vrhu! 

 

MG MIVELA 

 

Mg Mivela je prirodna mineralna voda koja izvire u selu Veluće kod Trstenika. Zbog visokog sadržaja magnezijuma ona se razlikuje od svih ostalih prirodnih mineralnih voda. Upravo je magnezijum jedan od najvažnijih minerala koji učestvuje u više od 350 procesa važnih za pravilno funkcioniranje organizma.  Mg Mivela u 1L sadrži 343 miligrama magnezijuma, čime se približno zadovoljavaju dnevne potrebe organizma za ovim mineralom, koji je potreban za stvaranje energije, smanjenje umora, rad mišića i srca.

Pored gazirane i blago gazirane Mg Mivele od sada je dostupna i negazirana Mg Mivela, tako da u njenom nežnom i osvežavajućem ukusu mogu uživati  i svi ljubitelji vode bez mehurića. Kada pored hidratacije putem vode možete obezbediti I preporučenu dnevnu dozu magnezijuma, tada budite sigurni da ste napravili pravi izbor,  jer je uz Mg Mivelu sve moguće!

Nova, negazirana Mg Mivela se, kao i blago gazirana i gazirana Mg Mivela, se na tržištu može naći u PET ambalaži, u volumenu od 0,5 L, 1 L, i 1,5 L.

 

DOVE

 

Dove setovi, Darujte lepotu! 

 

STR8

 

Original je linija šumskih mirisnih nota namenjena autentičnom muškarcu. Ahead, linija sa mirisom bergamota i kedrovine za muškarce koji znaju šta žele i gledaju ispred sebe. Rise je novi elegantni miris sa citrusnim notama koji savršeno upotpunjuje STR8 paletu.

  

Vaši omiljeni brendovi su u našim prodavnicama. Ponosni smo na njhovu jučerašnju tradiciju, njihove kupce danas, i najbolja rešenja koja će ponuditi za izazove sutra. Pogledajte vaše omiljene proizvode. 

  

 

Upoznajte sve one proizvode koji su s razlogom na policama naših prodavnica obeleženi oznakom Vredno je zajedno.