Info linijaPitajte nas

Dijamant majonez

Kompanija Dijamant, prvi proizvođač majoneza u našoj zemlji, ove godine slavi 30 godina od početka proizvodnje ovog, mnogima omiljenog, dodatka jelima. Tradicionalna receptura, jedinstven i pun ukus, savršena tekstura, kao i činjenica da se proizvodi od svežih žumanaca i bez konzervansa, kvaliteti su koje potrošači već godinama prepoznaju. Dijamant majonezi svakom jelu daju posebnu notu hedonizma, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.
Classic majonez je svakako sinonim za kvalitet i neodoljiv ukus koji se dugo pamti, dok Light majonez savršeno upotpunjuje obroke i u vreme posta. Kada pričamo o majonezima ne smemo zaboraviti i naše majoneze sa ukusima slaninice, chilja i mladog luka koji su kao stvoreni za prave gurmane.
Sočni, neodoljivi i ukusni prelivi takođe su jedan od ponosnih proizvoda kompanije Dijamant. Različite i raznovrsne ukuse povezuje kvalitetan spoj pažljivo odabranih sastojaka, predstavljajući tako užitak za svačije nepce. Ne trudite se da odolite, već zgrabite Vaš omiljeni ukus! Od sada i u novom pakovanju!