Info linijaPitajte nas

Mg Mivela

 

Mg Mivela je prirodna mineralna voda koja izvire u selu Veluće kod Trstenika. Zbog visokog sadržaja magnezijuma ona se razlikuje od svih ostalih prirodnih mineralnih voda. Upravo je magnezijum jedan od najvažnijih minerala koji učestvuje u više od 350 procesa važnih za pravilno funkcioniranje organizma.  Mg Mivela u 1L sadrži 343 miligrama magnezijuma, čime se približno zadovoljavaju dnevne potrebe organizma za ovim mineralom, koji je potreban za stvaranje energije, smanjenje umora, rad mišića i srca.

Pored gazirane i blago gazirane Mg Mivele od sada je dostupna i negazirana Mg Mivela, tako da u njenom nežnom i osvežavajućem ukusu mogu uživati  i svi ljubitelji vode bez mehurića. Kada pored hidratacije putem vode možete obezbediti I preporučenu dnevnu dozu magnezijuma, tada budite sigurni da ste napravili pravi izbor,  jer je uz Mg Mivelu sve moguće!

Nova, negazirana Mg Mivela se, kao i blago gazirana i gazirana Mg Mivela, se na tržištu može naći u PET ambalaži, u volumenu od 0,5 L, 1 L, i 1,5 L.