Info linijaPitajte nas

Epizode

Prva epizoda emisije „Super Srbija“ donosi priču o trojici eksperata za ljuto. Milan, Saša i Mirko su tim koji godinama uzgaja najkvalitetnije ljute papričice najrazličitijih vrsta, i od njih pravi nezamenljive „Fatalne začine“. Iz njihove radionice stižu Fatalni čili umak, Fatalni paradajz sos i Dimljeni sušeni paradajz u maslinovom ulju koje možete pronaći u odabranim RODA marketima širom naše zemlje. Priče ostalih sedam preduzetnika pratite nedeljom u 18:45 na televiziji PRVA.

 

Ne propustite drugu epizodu emisije Super Srbija! Par iz Novog Sada već godinama pravi prirodnu kozmetiku #FreshkaGora. Neobičnu priču o njima, ali i njihovim jedinstvenim deo stikovima, pogledajte u nastavku.

 

Profesor psihologije, Bosanac, Crnogorac i jedan sasvim slučajni Amerikanac - priznaćete zvuči kao uvod u vic. Ali nije! Oni su tvorci craft piva RazBeerbriga. Ne propustite priču naših super preduzetnika! 

 

Andrea i Nemanja su kroz Kiki Pet Accessories uspeli da spoje nespojivo: modu i četvoronožne ljubimce! Ručno pravljeni aksesoari za vaše krznene prijatelje od parkova prave modnu pistu a od sveta ako ne lepše, onda sigurno veselije mesto! Pogledajte njihov put od ideje do police u četvrtoj epizodi emisije SuperSrbija! 

 

Kliknite i pogledajte petu epizodu i ovu epizodu Super Srbije. Pred vama je posebna priča o ličnoj borbi samohranih majki i žena sa invaliditetom! Ujedno, to je prilika da se upoznate sa njihovim poslovnim uspehom pod imenom Radanska Ruža. 

 

Med je zlata vredan, zato naši naredni preduzetnici upravo u teglama drže zlato. Jelena i Miroslav Mutić predstavljaju svoj proizvod Zlato u tegli, med sa dodacima u 5 neočekivanih ukusa, koje možete naći u odabranim RODA marketima.
Pogledajte 6. epizodu Super Srbije na linku u nastavku.

 

Šta je lepše za dete nego kada snagom sopstvenog razmišljanja i mašte upotpunjava svet oko sebe! Zato su Biljana i Bratislav iz Archi PLAY stvorili ovu igračku- konstruktorski set archiCONSTRUCTOR uz pomoć kojeg najmlađi gradnjom i sklapanjem delova razvijaju kreativne sposobnosti.
Ovu jedinstvenu igračku potražite na Super Srbija policama u odabranim RODA marketima!

 

Ko kaže da u Srbiji ne može da se proizvede kvalitetan punomasni ekstra tvrdi sir? Taj ko to tvrdi, očigledno nije čuo za Carski sir iz Sirane Jovanović. Ovaj sasvim novi ukus starinskog recepta, na domaću scenu dovodi ozbiljno jakog igrača. Ne propustite predstavljanje poslednjeg učesnika emisije Super Srbija.

 

Došlo je vreme da se naši preduzetnici nađu pred najvećim testom do sada- potencijalnim kupcima. Prva četiri tima su zasukala rukave i u Roda objektu spremno sačekala one od kojih im zavisi preduzetnička sudbina.
Ko se dobro snašao u direktnoj prodaji, a čije greške su na trenutak delovale nepopravljivo, saznajte u videu.

 

Preostala četiri tima su na prvom testu. Direktna prodaja je izazovan, ali i pomalo težak zadatak za neke od preduzetnika. Kako se ko od njih snašao u prodaji u Roda objektu gde su glavni sud dali upravo potencijalni kupci, saznajte u videu.