Info linijaPitajte nas

Učesnici

Na specijalnoj polici „Super Srbija“ u odabranim RODA megamarketima, svi zainteresovani će od 8. oktobra moći da kupe proizvode osam domaćih preduzetnika, učesnika projekta „Super Srbija“:

  • FRESHKA GORA. prirodni dezodorans u stiku (nana, vanila, lavanda, limun)

Sanja i Vlasta su dva slobodna duha koja su uspela da želju za slobodom pretvore u izvor prihoda. Njihovi biljni kozmetički proizvodi rezultat su sklada u kom žive sa prirodom i njenim plodovima.

 

  • KIKI PET ACCESSORIES: set aksesoara za pse – "Kiki Pet Accessories",

Andrea i Nemanja su veliki ljubitelji četvoronožnih prijatelja. Iz te ljubavi rodila se ideja o poslovnoj prilici koju je kreativna polovina ovog tandema svojim rukama sprovela u delo.

 

  • ZLATO U TEGLI: med sa dodacima (borovnica, malina, seme koprive, kakao prah, čija seme) 

Koristite med kao hranu – da ga ne biste koristili kao lek, kažu znalci. Vođena ovom logikom, jedna mala porodica iz Nove Pazove hrabro se upustila u sve ono što sa sobom nosi izazov gajenja pčela i proizvodnje meda.

 

  • RADANSKA RUŽA: Peglana paprika, ajvar blagi i ajvar ljuti

Na obroncima planine Radan raste voće i povrće koje vredne ruke žena iz socijalno i fizički osetljivih kategorija pretvaraju u ukusne zalogaje ali i prve prihode u njihovom životu. Slobodanka i Predrag na čelu su vredne vojske koja se bori protiv tužne statistike.

 

  • ARCHIPLAY: Konstruktor set za gradnju i konstruktivnu igru

Šta se dobija kada se uvežu arhitektura, pedagogija i kreativnost i kada se tome pridoda razrađena i oprezna biznis strategija? Biljana i Bratislav su arhitekte, edukatori i roditelji koji stoje iza jedinstvenog srpskog brenda archiPLAY.

 

  • FATALNI ZAČINI: Čili umak, paradajz sos, dimljeni sušeni paradajz u maslinovom ulju 

Milan, Saša i Mirko su drugari koje veže muzika, sport, ljubav prema ljutom i egzotične papričice. Ova tri prijatelja pažljivo stvaraju nove legende na pólicama sa začinima, gajeći egzotične papričice nadomak Obrenovca.

 

 

  • SIRANA JOVANOVIĆ: Carski sir, sir sa žalfijom, sir sa lavandom

Kada je Zvonko, inače mašinovođa u penziji, zamislio porodičnu siranu na imanju svoje majke – ni slutio nije da će se ubrzo proslaviti po jedinstvenom siru za čiju degustaciju je nekima potrebna i stolica kako bi došli do daha.

 

 

  • RAZBEERBRIGA: Kraft pivo 

Boris, Nemanja, Boško i Endru su četiri ljubitelja piva koje je spojila naša studentkinja u Americi ali i jedan miš. Danas su oni prva novosadska kraft pivara a svako njihovo pivo u sebi i svom imenu krije posebnu priču.