Info linijaPitajte nas

Argeta

U martu je ceo svet iznenada stao. U vremenu koje je usledilo osetile su se brojne posledice, i nikome nije bilo lako, pogotovo onim najranjivijim – malim firmama i preduzetnicima. Oni imaju važnu ulogu u lokalnoj ekonomiji, kroz zapošljavanje, opštinsko finansiranje i razvoj lokalnih sredina.

Jedna od ključnih vrednosti koje Atlantic Grupa i brend Argeta neguju jeste društvena odgovornost, sa fokusom na pomoć pojedincima kojima je podrška neophodna. Znajući značaj preduzetnika za lokalnu ekonomiju, Argeta se odlučila na važan korak – otkupila je pastrmku koju porodica Đokić, vlasnici ribnjaka u mestu Zarići, opština Kosjerić, nisu mogli da prodaju. Argeta tu nije stala. Od ove pastrmke je napravila novi riblji namaz - Argeta Kosjerićka pastrmka.

Argeta namaz od kosjerićke pastrmke je proizvod visokog kvaliteta i odličnog ukusa, napravljen od fileta lokalno uzgojene pastrmke, sa limunovim sokom, ruzmarinom i prirodnim začinima, bez konzervansa, veštačkih boja, pojačivača ukusa i glutena.