Info linijaPitajte nas

Milka

Kada je 1901. godine Filip Sušard pokrenuo proizvodnju čokolade Milka, nije ni slutio da će zauvek promeniti ne samo svet slatkiša, već i svet uopšte.

Već 120 godina, svojom nežnošću i neodoljivim kvalitetom ukusa, Milka osvaja generacije i generacije. Od nemačkog Milch i Kakao (mleko i kakao) nastalo je ime brenda Milka, dok je sama čokolada nastala od najslađih sastojaka, zbog kojih ne samo da se topi u ustima, već topi i srca svih koji je probaju. 

Tajna Milka čokolade leži pre svega u najfinijem alpskom mleku. Kada na to dodamo ostale sastojke, dobijamo neodoljive ukuse nežnosti. Milka Alpine Milk, Milka Noisette i Milka Hazelnuts su upravo to i ujedno garantuju nezaboravan doživljaj.  

MILKA ALPINE MILK 80G

Ako postoji reč koja bi najbolje opisala ovu čokoladu, onda je to – klasik.

Ono što ovu čokoladu izdvaja od drugih je to što je 100% sačinjena od alpskog mleka. Kao takva, već više od jednog veka pruža užitak svim ljubiteljima dobre čokolade.

MILKA NOISETTE 80G

Milka Noisette čokolada je sinonim za neodoljivost. Kremasto mlečna kombinacija sa alpskim mlekom i pastom od lešnika, predstavlja erupciju ukusa, koja se jednostavno topi u ustima.

MILKA HAZELNUTS 80G

Prepoznatljiva mlečna čokolada sa alpskim mlekom i hrskavim komadićima lešnika, uvek je pravi izbor, bilo za vas, bilo kao poklon vama dragoj osobi.