Info linijaPitajte nas

Munchmallow / O`cake

Munchmallow, kao slatkiš koji već decenijama osvaja svojom nenametljivom originalnošću veoma je voljen među svim generacijama. Savršena kombinacija biskvita, bogate pene i kakao preliva umotana u svetlucavu foliju koja nas, posle svakog pojedenog Munchmallow-a navodi na igru, čini ovaj slatkiš jedinstvenim – i zato je Munchmallow - Priča za sebe.

Prvi domaći Muncmallow je nastao po licenci škotske kompanije McVittices  sada već davne 1981. godine. I od tada, do danas on predstavlja autentični slatkiš koji nas u našoj užurbanoj svakodnevnici, bar na kratko, uspori i pruži nam osećaj bezbrižnosti i razigranosti kroz poseban ritual konzumacije za svakog od nas.

Ove godine obeležavamo 40 godina od nastanka i tokom celog proleća slavimo naš jubilej. Pratite nas na Munchmallow društvenim mrežama gde vam pripremamo mnoštvo zanimljivosti i jedinstvenih Munchmallow nagrada.

 

O`cake je autentičan keks sa integralnim brašnom dobijenim od celog zrna žitarica, sa optimalnom količinom biljnih vlakana. Predstavlja idealan balans zdravog i ukusnog.

O’cake je namenjen svim generacijama, a idealan je za sve koji gaje aktivan i zdrav životni stil. Ono što ga čini drugačijim u okviru kategorije jeste autentičan oblik i originalne kombinacije ukusa.

O’cake keksići u sebi nosi integralne i hranljive sastojke, koji u kombinaciji sa različitim, zanimljivim ukusima čine jedinstveni ugođaj. O`cake može biti idealna zamena za obrok, ali i zdrava i lagana užina u bilo kom trenutku. Predstavlja i energetski izbalansirani doručak, koji se lako vari. Zgodan je i za konzumaciju usput, a odlično ide uz mleko, kafu ili voće.

Za one koji vole atraktivne voćne ili čokoladne sastojke i prelive, tu su O`cake sa komadićima belgijske čokolade, brusnice, višnje, kao i O`cake sa jogurtnim prelivom, dok su ljubiteljima žitarica namenjeni classic ukus i pomorandža, koji sadrže puno ovsenih pahuljica.