Info linijaPitajte nas

Dijamant

Dijamant, prepoznatljiv po svojoj inovativnosti, razvijanju kategorija i novih proizvoda jedna je od najpoznatijih i najvećih regionalnih kompanija na tržištu Srbije.

Svoje poslovanje počinje davne 1938. godine, kad otvara svoju prvu fabriku ulja „Beograd“ u Petrovgradu (Zrenjaninu) da bi nepunih 85 godina kasnije zauzela vodeću poziciju na tržištu ulja, margarina i delikatesnih namaza.

Jedan od proizvoda koji je, po mišljenju mnogih, lider na tržištu i neizostavni deo svake kuhinje je baš onaj koji se dobija od pažljivo odabranih plodova paradajza – veličanstveni kečap!

Uz ručak ili večeru, na proslavi ili porodičnom okupljanju ovaj dodatak hrane pruža notu ukusa kojoj je teško odoleti. Čest je gost toplih sendviča, hot dogova i mnogih drugih jela. Njegova svakodnevna borba ima samo jedan cilj – da tanjir bude neodoljiv za sva čula.

Kečap u jelu znači pun ukus za sve koji ga probaju. On uvek ispunjava očekivanja, garantuje trijumf svakom kulinarskom početniku i pretvara obrok u iskustvo koje se pamti i o kome se priča.

Uz Dijamant kečap, svaki zalogaj je savršen!