Info linijaPitajte nas

Carnex

CARNEX PAŠTETA - SVE LEPŠA I LEPŠA  

Carnex pašteta je omiljeni proizvod ljubitelja tradicionalne paštete i nezamenjiv zalogaj punog ukusa, koji nas uvek iznova osvaja već 50 godina. Ona je i dan-danas najtraženiji proizvod u svojoj kategoriji, sa najvećim brojem osvojenih nagrada za kvalitet.

Pašteta je prava inspiracija koja vas poziva da kreirate samo svoje originalne kombinacije. Spojite je sa čime god volite, hrskavim hlebom ili povrćem, krekerom ili  sirom i dobićete uvek novi izazov da pripremite jedinstveno uživanje!

Putovanje od tradicije i kvaliteta do čarobnih ukusa jeste proces koji se čuva, jer je Carnex bio i ostao simbol kvaliteta pašteta. Carnex - ova proizvodnja je potpuno zaokružena od njive do trpeze, i sve paštete tradicionalno potiču od odabranih komada mesa, uz sveže i proverene začine i po recepturi koja poštuje vrhunski nivo prozvodnje.

Carnex paštete su odnedavno u pakovanju sa novim dizajnom, koji nas poziva da ponovo osetimo omiljeni ukus, uz koji su odrastale mnoge generacije. Pored toga, u Carnex porfoliju se sada nalaze i tri potpuno nova ukusa: pileća, pileća pikant i ćureća pašteta. Probajte ih sve!