Info linijaPitajte nas

Naslovna

Vredno je zajedno!

Vredno je sve ono što nam znači.

Ma koliko bilo veliko, malo, bitno ili nebitno.

Porodica, prijatelji, nedeljni ručak, prva jutarnja kafa, omiljeni keks...

Vrednosti su vredne zato što ih – volimo.

Kad su nam zajedničke, onda kažemo i da su – prave!

Zato smo pokrenuli veliki projekat pod nazivom VREDNO JE ZAJEDNO!

Od sada, svakog dana, Vaši omiljeni brendovi biće za Vas zajedno u našim prodavnicama!

Zato što je vredno da smo svi zajedno.

 

ARGETA

 

Probajte novi Argeta namaz od fileta kosjerićke pastrmke, odličnog ukusa, nastao u partnerskoj saradnji sa Mercatorm-S, kako bismo pomogli ribnjaku Đokić u ovim teškim vremenima.

Pridružite se i vi našoj inicijativi “Podržavamo lokalno“.

 

COCA-COLA

Coca-Cola je najpopularnije i najprodavanije bezalkoholno piće u istoriji, kao i jedan od najprepoznatljivijih brendova na svetu. Ovaj napitak je napravio dr Džon S. Pemberton 1886. godine. Da li ste znali da svaki put kada otvorite flašicu Coca-Cole, rodi se 12.607 mehurića?

 

MOJA KRAVICA

 

Moja Kravica sveže mleko obogaćeno vitaminom D3 donosi ono najbolje od mleka. Vitamin D3 doprinosi normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalne funkcije mišića i normalnih kostiju i zuba, kao i normalnoj funkciji imunog sistema.

 

JAFFA NAPOLITANKE

Otkrijte nežne baršunaste kremove punog ukusa i dozvolite da Jaffa napolitanke postanu Vaša nova mera zadovoljstva!

Za one koji vole da sitnim znacima pažnje obraduju i sebe i druge!

 

NECTAR

Kada je porodični imunitet u pitanju NIJE SVEJEDNO! Novi Nectar Family Immuno, cink i  vitamin C!

 

MILKA

 

Milka Choco Sticks, keksi preliveni nežnom mlečnom čokoladom sa alpskim mlekom. Neodoljivog ukusa, savršeni za deljenje.

Milka Choco Minis, keks  sa nežnim mlečnim punjenjem, delimično preliven mlečnom čokoladom sa alpskim mlekom. Kombinacija hrskave i  nežne teksture za prave sladokusce.

Milka Choco Cow keks je kombinacija ukusnog hrskavog biskvita i nežne mlečne čokolade sa alpskim mlekom.

 

 

 

 

 ZEWA

Probajte Zewa proizvode! Uz mekoću koja prija koži i pouzdano čvrst papir ujednačene debljine,

pomoći ćemo vam da se pobrinete za svoja domaćinstva visokokvalitetnim toalet papirom, kuhinjskim ubrusima i maramicama za lice.

 

MERIX/SOMAT

Merix: Merix je savršen spoj pristupačne cene i snažne formule koja je prilagodjena i kreirana kako za šareni, tako i za beli veš. Dostupan kao praškasti i tečni deterdžent.

Somat: Snažan u borbi protiv tvrdokornih mrlja.

 

 COLGATE/PALMOLIVE

 

Colgate brend lansiran je pre skoro 150 godina kao prah za zube u teglici. Danas je jedan od brendova kojem se najviše veruje širom sveta, a proizvodi Colgate brenda prodaju se u više od 200 zemalja. Colgate brend ima najveću penetraciju jer ga kupuje više od 59% domaćinstava širom sveta. Odmah nakon brenda "Coca-Cola", Colgate je i (drugi) brend koji se najčešće kupuje u svetu 1.

Palmolive vizija budućnosti je staviti prirodu na dohvat ruke svima, nadahnjujući ljude da pronađu više.

 

NESCAFE

 

“Otkrijte odličan ukus i aromu NESCAFÉ 100% kafa. NESCAFÉ Classic ističe ukus sveže pržene kafe. NESCAFÉ GOLD sadrži 10 puta finije mlevena zrna Arabice. Probajte i NESCAFÉ GOLD Crème, prefinjenog i baršunastog ukusa.”

 

JACOBS

Po ukusu naših potrošača je napravljena crna, jaka kafa, koja je potpuno nova mešavina najkvalitenijih zrna Arabica i Robusta kafe nastale sporim pečenjem zrna, što doprinosi bogatijoj aromi i ukusu kafe.

Jacobs Traditionalna kafa može se pronaći u 3 pakovanja – 100 g, 200 g i 500g u svim većim radnjama širom Srbije. Probajte i uverite se i sami. Obradujte sebe i vašu džezvu.

 

FANTA

Fanta Orange - Osvežavajuće bezalkoholno piće sa neodoljivim ukusom pomorandže uz koje se zabava ne zaustavlja. Fanta je drugi po redu najstariji brend kompanije Coca Cola, nastala 1940. godine u Nemačkoj tokom II svetskog rata, dok je 1955. godine napravljena prva Fanta Orange od lokalnih voćnih sastojaka u Italiji onakvom kakvom je znamo danas.

 

 

 Vaši omiljeni brendovi su u našim prodavnicama. Ponosni smo na njhovu jučerašnju tradiciju, njihove kupce danas, i najbolja rešenja koja će ponuditi za izazove sutra. Pogledajte vaše omiljene proizvode.

 

  

 

  

 

 

  

Upoznajte sve one proizvode koji su s razlogom na policama naših prodavnica obeleženi oznakom Vredno je zajedno.