Info linijaPitajte nas

Naslovna

Vredno je sve ono što nam znači.

Ma koliko bilo veliko, malo, bitno ili nebitno.

Porodica, prijatelji, nedeljni ručak, prva jutarnja kafa, omiljeni keks...

Vrednosti su vredne zato što ih – volimo.

Kad su nam zajedničke, onda kažemo i da su – prave!

Zato smo pokrenuli veliki projekat pod nazivom VREDNO JE ZAJEDNO!

Od sada, svakog dana, Vaši omiljeni brendovi biće za Vas zajedno u našim prodavnicama!

Zato što je vredno da smo svi zajedno.

 

SMOKI

Smoki slavi i poklanja svakih 50 minuta!

Učestvuj i ti u velikoj nagradnoj igri od 09.05.2022. - 19.06.2022.

Kupi jedan bilo koji Smoki proizvod u bilo kom maloprodajnom objektu, pošalji sms-om ispis SMOKI BI BROJ ili PFR BROJ računa i vreme kupovine na 5006 ili unesi podatke na sajt www.smoki50.rs i možeš da osvojiš Fiat Abhart 595 Turismo, nedeljne, kao i dnevne nagrade

Gricni Smoki nema greške

Više na www.smoki50.rs

  

BONITO

 

Bonito, prava kafa iz Brazila je dobijena mešavinom posebno odabranih kvalitetnih kafa, koje u tačnoj razmeri daju njenu prepoznatljivu aromu i zato je čine pravom kafom. 

 

 

CARNEX

Carnex pašteta je prava inspiracija koja vas poziva da kreirate svoje originalne kombinacije. Spojite je omiljenim hlebom dobićete uvek novi izazov da pripremite jedinstveno uživanje!

Putovanje od tradicije i kvaliteta do čarobnih ukusa jeste proces koji se čuva, jer je Carnex bio i ostao simbol kvaliteta pašteta.

 

 

GREKOS

Pored već poznatog Moja Kravica mleka sa 2,8% mlečne masti, pred vama su Moja Kravica punomasno mleko sa 3,5% mlečne masti, ali i Moja Kravica mleko bez masti. Probajte nova mleka i ulepšajte svaki dan svojim bližnjima i sebi. 

 

JAFFA I NOBLICE

 

Noblice, već 20 godina ne silaze sa police!

Noblice su naizgled običan sendvič keks, a ustvari su jedan apsolutno super slatkiš za svako nepce i svako raspoloženje! 

 

MILKA

Već 120 godina, svojom nežnošću, Milka osvaja generacije i generacije. Od nemačkog Milch i Kakao (mleko i kakao) nastalo je ime brenda Milka, dok je sama čokolada nastala od najslađih sastojaka, zbog kojih ne samo da se topi u ustima, već topi i srca svih koji je probaju.

 

ROSA

 

ROSA Homolje je voda visokog kvaliteta i odličnog mineralnog sastava, sa visokim sadržajem kalcijuma. Puni u Neresnici, opština Kučevo, a na tržištu je dostupna u PET pakovanjima od 0.5l i 1.5 l.

 

DONCAFE

 

Doncafé zna da je jutro bitan deo dana, zato smo tu da vas probudimo najboljim mirisom!

Za nas kvalitet znači trajanje, a vrednost se ogleda u šoljici kafe.

   

LINO

Kremni namazi iz Lino Lada asortimana, sa unapređenom recepturom i povećanim procenatom lešnika, predstvaljaju omiljenu poslasticu. Ostaje samo da izbarete da li je vaš favorit Lino Lada Gold sa 16% lešnika, Lino lada nougat, Lino lada duo, Lino lada milk ili Lino lada kokos.

Lino pillows, idealani jutarnji žitni obrok, predstavlja omiljenu poslasticu.

 

BRAVO

 

 BRAVO predstavlja širok izbor sokova od voća, što domaćeg kao što su jabuke, do egzotičnog voća kao ananas, ili dobro poznatih bobičastih plodova kao što su borovnice. Brend za sve koji vole da uživaju u životu. 

 

NEXT

Jedan od najprepoznatljivijih domaćih brendova koji uvek nudi širok spektar voćnih ukusa za celu porodicu, ovoga puta, donosi nešto novo - omiljeni Next ukusi – jabuka i narandža, sada u pakovanju od 1,5L.

 

COCA COLA

Coca-Cola je najpopularnije bezalkoholno piće u istoriji i jedan od najprepoznatljivijih brendova na svetu. Ovaj gazirani napitak, patentiran je 1887. godine, a u 130 godina staroj istoriji ukus Coca-Cole ostao je isti!

 

PERFEX

Cotton like,  pruža do sada nepojmljivu mekoću bez gubitka čvrstine.
Tajna je u milionima sićušnih isprepletanih vlakana između kojih je vazduh,
vlakna daju čvrstoću a vazduh između njih mekoću.
Perfex toalet papiri i ubrusi, potpuno prirodno.

 

BAKINA TAJNA

 

Ukus koji voliš, u novom pakovanju. Bakina Tajna, Hrana za dušu.

 

THOMY

THOMY asortiman odlikuje visoki kvalitet sirovina, te je napravljen isključivo od dobro poznatih sastojaka koje možete pronaći u svojoj kuhinji. Za potrošače koji posebno vode računa o izbalansiranoj ishrani THOMY nudi posan Delight lagani majonez, koji u odnosu na Delikates ima 50 % manje masti.

 

MEGGLE

Meggle Pavlaka za kuvanje i Meggle Creme Patisserie su neizostavni sastojci u vašoj kuhinji. Sa njima i uz malo mašte, sva slana i slatka jela postaju neodoljiva i ukusna.

 

FAIRY

Sa novim Fairy Max Power-om možete završiti pranje brzo i lako od prve do poslednje kapi zahvaljujući najnovijem obrnutom dizajnu bočice. Sa jednostavnom “uhvati i stisni” bocom bez nereda još je jednostavnije oprati suđe brže. Pri kraju ste boce? Ne morate da izvodite trikove kako biste iskoristili i poslednju kap. Sa Max Power novim obrnutim dizajnom Fairy je uvek spreman za pranje, kad god Vam je potreban.

 

ALLEGRO

Ekstra devičansko maslinovo ulje ALLEGRO je originalno špansko ulje.

Brend je lansiran na tržište 2006 godine, kao odgovor na sve brže rastuće potrebe stanovništva za zdravijim mediteranskim načinom života koji podrazumeva i maslinovi ulje u ishrani.

ALLEGRO je napravljen od svežih maslina i ima  najcjenjenije arome i ukuse iz prirode.

Ovo prefinjeno ekstra devičansko maslinovo ulje osigurava svež  voćni ukus, suptilno uravnotežujući svakodnevna jela širom sveta.

 

 

 

 Vaši omiljeni brendovi su u našim prodavnicama. Ponosni smo na njhovu jučerašnju tradiciju, njihove kupce danas, i najbolja rešenja koja će ponuditi za izazove sutra. Pogledajte vaše omiljene proizvode.

  

 

 

Upoznajte sve one proizvode koji su s razlogom na policama naših prodavnica obeleženi oznakom Vredno je zajedno.