Info linijaPitajte nas

Pionir bombone

Pionir bombone, ukusi kojima se radujemo već decenijama. Jedinstvene, neponovljive, vrhunskog kvaliteta.

Negro je jedan od najpoznatijih brendova koji postoji već decenijama i predstavlja zaštitni znak kompanije Pionir. „Ođžačar grla“ prepoznatljiv je po svojoj tradicionalnoj recepturi, koja se uspešno primenjuje i dan danas. Specifičan ukus i sastav čine NEGRO jedinstvenim. Tajna NEGRA leži u specifičnom ukusu koji mu daje ekstrakt biljke lakric, dok svežinu pruža menta.

Lešnik Karamela, uz koju su odrastale generacije i koja je obeležila mnoga detinjstva, posebnost duguje bogatom ukusu lešnika. Od samog početka je karakteristična po svojoj jedinstvenosti, originalnosti i prepoznatljivosti. Omiljena karamela upakovana u moderno i atraktivno pakovanje je bombon kojem je teško odoleti.

Osvežavajuće bombone sa ukusom mentola i dobro poznat brend, sa tradicijom koja datira još od osnivanje fabrike. Bombone koje godinama unazad zadovoljavaju ukuse i najzahtevnijih potrošača. Prepoznatljiv oblik i osvežavajući ukus su nešto po čemu su ove bombone jedinstvene.  Do današnjih dana zadržana je originalna receptura i poseban osvežavajući ukus. Menthol - savršen sklad svežine i ukusa.