Info linijaPitajte nas

Dijamant način

 

Kompanija Dijamant je u maju 2020. godine plasirala novu liniju proizvoda pod brendom „Dijamant način“ . Ona obuhvata  začine, soseve, džemove i začinska ulja. Želeli smo da savremenom užurbanom čoveku pružimo pomoć i  predah u potrazi za brzim ukusnim i kvalitenim obrokom i to  na Dijamant način. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta, sa biranim sastojcima, tako da njihovim dodavanjem svako može da postane „šef kuhinje“. Naš headline „Dodaj ukus životu“ govori o našoj misiji u budućnosti,  a to je da svaki trenutak u životu možemo proživeti tako da u njemu pronađemo lepotu i to je ono na šta želimo da vas inspirišemo.

Dijamant način natur začin je univerzalni začin, koji ne sadrži pojačivače ukusa, sadrži morsku so, i 28% sušenog povrća.

Dijamant način začin za piletinu - Bez obzira da li ste ljubitelj tradicionalnih jela ili internacionalne kuhinje vaše jelo dobiće pun ukus uz dodatak našeg začina koji predstavlja savršen spoj sušenog povrća – crnog luka, belog luka i sušenih začina – začinske paprike, đumbira, kurkume, bibera, praziluka, korijandera, kima, čilija, timijana,ruzmarina i morske soli. Zato dodajte ukus životu!

Dijamant način grill začin – Posebni recepti za pripremu crvenog mesa više nisu potrebni. pripremljen od morske soli, crnog luka, peršuna, belog luka, bibera, bosiljka, timijana, origana, ruzmarina i majorane daće vašem mesu potreban šmek, a vas učiniti majstorom grilla. Neka saveznik vašeg grila bude Dijamant način – grill začin.

Dijamant način začin za ribu – Riba, na koji način je spremiti i kako je začiniti? Sigurno ste se puno puta pitali. Od sada ne morate više da istražujete među brojnim receptima, dovoljno je da u se u vašoj kuhinji nađe Dijamant način – začin za ribu. Vaša riblja jela od sada će biti pravi specijaliteti.  Dijamant način začin za ribu sadrži morsku so, crni luk, bosiljak, ruzmarin, beli luk, biber, origano, peršun i timijan, baš sve što je potrebno da se uživa u njoj na pravi način.

Dodajte ukus jelu! Dodajte ukus životu!Vaš Dijamant.