Info linijaPitajte nas

Dijamant način

 

Kompanija Dijamant je u maju 2020. godine plasirala novu liniju proizvoda pod brendom „Dijamant način“ . Ona obuhvata  začine, soseve, džemove i začinska ulja. Želeli smo da savremenom užurbanom čoveku pružimo pomoć i  predah u potrazi za brzim ukusnim i kvalitenim obrokom i to  na Dijamant način. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta, sa biranim sastojcima, tako da njihovim dodavanjem svako može da postane „šef kuhinje“. Naš headline „Dodaj ukus životu“ govori o našoj misiji u budućnosti,  a to je da svaki trenutak u životu možemo proživeti tako da u njemu pronađemo lepotu i to je ono na šta želimo da vas inspirišemo.

Dijamant način natur začin je univerzalni začin, koji ne sadrži pojačivače ukusa, ali sadrži morsku so, i 28% sušenog povrća.   

Dijamant način Chili sos namenjen je svima  koji vole pikantne ukuse. To je slatko-ljuti  sos  koji ima više od 30 odsto chili paprike te je stoga jedan od najkavalitetnijih na tržištu u toj kategoriji.  Dijamant način Soya sos je 100 odsto prirodno fermentisan sos, manje slan, bez veštačkih boja, aroma, zaslađivača i hemijskih konzervansa i po ukusu  vrhunskih mastora kuhinje.

Dodajte ukus jelu! Dodajte ukus životu!

Vaš Dijamant.