Info linijaPitajte nas

Duel

Kompanija Beohemija, osnovana je početkom devedesetih godina u Beogradu i jedna je od najvećih kompanija za proizvodnju deterdženata i proizvoda kućne hemije. Sa svojim proizvodima prisutna je u više od 15 zemalja sveta, dok na 7 tržišta ima organizovanu distribuciju.

Ono što nas izdvaja jeste naš portfolio:

1.DUEL praškasti deterdženti - prvi međunarodni uspeh Beohemije, sa jedinstvenim mirisima, prepoznatljivom ambalažom i dokazanim kvalitetom, DUEL je osvojio mnoge nagrade i poverenje kupaca širom regiona.

2.DUEL je proširio snagu brenda na asortiman koncentrisanih omekšivača koji ispunjavaju najstrože standarde kvaliteta. Pratimo potrebe kupaca i posvećeni smo stalnoj inovaciji postojećih proizvoda kroz redizajniranje i uvođenje novih, jedinstvenih mirisa.

3.DUEL tečni deterdženti – nova generacija deterdženata koja uklanja mrlje i zaprljanja i na vrlo niskim temperaturama pranja u kategorijama Universal, Color I Black.

4.DUEL Home care linije:  Deterdžent za ručno pranje posudja, Tečnost za pranje stakla i Univerzalno sredstvo za pranje svih čvrstih vodoperivih površina.