Info linijaPitajte nas

Bakina tajna

 

U duhu tradicionalne kuhinje naših baka, proizvodi Bakina Tajna pripremaju se na domaći, prirodan način, kako bi se sačuvalo sve ono najbolje iz plodova prirode. Voće i povrće bere se ručno, a tajna pripreme je u krčkanju, odnosno, sporom kuvanju na niskim temperaturama, čime se čuvaju hranjiva svojstva plodova. Za sve naše proizvode koristimo isključivo prirodne sastojke, bez dodatih konzervanasa, veštačkih boja i aroma, a rezultat su slasni, ukusni i zdravi ajvari, slatka, pekmezi, ekstra džemovi, i voćni namazi.

Naše proizvode krase bogati ukusi autentičnih aroma i teksture, za šta su odgovorni najkvalitetniji, lokalno uzgajani i pažljivo birani sastojci. Delikatese Bakine Tajne cene svi gastro avanturisti i gurmani koji mogu da prepoznaju i u potpunosti uživaju u kvalitetu tradicionalne balkanske kuhinje, prilagođene savremenom ritmu i načinu života.

A za posebno uživanje u najboljem što je priroda dala, toplo preporučujemo naše nove proizvode, ajvar sa maslinovim uljem i voćne namaze sa medom.