Info linijaPitajte nas

Quattro sladoled

 

Quattro donosi uživanje bogatom ponudom ukusa  i budi osećaj sreće koju krije svako njegovo pakovanje. Privlačan i jedinstven dizajn ambalaže, sa atraktivnim  konceptom  proizvoda koji podrazumeva:  4 različite mase, preliv  na svakoj masi i posip na vrhu sladoleda, poziva na uživanje u zajedničkim trenucima.

Quattro je nesumnjivo prijatelj cele kuće, ali što je najvažnije prošao je strogi sud domaćica koje za svoj porodični ručak biraju najbolje. Umesto vremena potrošenog na pripremu slatkiša, sladoled kao brza i ukusna poslastica okuplja porodicu i dodaje kvalitetno vreme za razgovor posle ručka.

Kombinacije ukusa se menjaju  godinama, ali je uživanje isto.  Ove godine stižu tri nove Quattro kombinacije: Saher, Light i Malaga. Saher donosi u  ukusima sladoledno zadovoljstvo omiljene Saher torte, Malaga je za istinske sladoljupce, a Quattro Light je  proizvod smanjene energetske vrednosti, proizvod koji ne sadrži saharozu, jer je ona u ovom proizvodu zamenjena fruktozom, zaslađivačima eritritolom i maltitolom i vlaknima-inulinom.