Info linijaPitajte nas

Plazma

Brend Plazma kompanije Bambi ne prestaje da iznenađuje svoje verne potrošače. Krajem 2019. godine započeli smo priče o omiljenim Plazma ritualima sa našim fanovima, a ove jeseni nastavljamo naše zajedničko putovanje. Prvo smo pričali o našim ritualima Plazma konzumacije, i zbog čega su oni važni za naše potrošače, a sada idemo korak dalje.

Ove jeseni, Plazma će iznenaditi sve potrošače, tako što će lansirati specijalnu ediciju naše Plazme 150g. Pored tri različita pakovanja, koja će nositi ključne poruke - LJUBAV. JUTRO. ŽELJE, novost je i to što će u samim pakovanjima na svakom od keksića biti ispis različite reči. Ukupno, imaćemo 45 različitih reči, po 15 u tri različita pakovanja. Ali, to nisu samo obične reči. To su i emocije, želje, osećanja, ono što poželite nekome, a sve stane u jednu reč.

I zato, požurite do vaše najbliže radnje i uzmite svoje omiljeno pakovanje Plazme 150g. Bilo da je to Ljubav, ili Jutro, ili Želje, ne zaboravite da podelite sa Plazmom svoje omiljene rituale. Pratite nas na našim kanalima na Instagramu, Facebook-u i YouTube-u, kao i na www.plazma.rs

Tvoj Plazma ritual - sve stane u jednu reč.