Info linijaPitajte nas

Plazma

Totalno nova Mini Mini Plazma osvaja tvoj svet.

Dok nova školska godina “kuca na vrata”, a vi sa smirajem leta užurbano obilazite knjižare i privodite kraju pripreme dece za polazak u školu, omiljena grickalica vaših mališana odlučila je da im olakša prve dane po povratku u klupe i iznenadi ih novim ukusom Mini Mini Plazme. I to nije sve: sa novom školskom godinom stižu i nova, razigrana pakovanja.

Iako se leto bliži kraju, ne znači da zabava prestaje. Ukusni Mini Mini Plazma zalogaji predstavljaju idealnu užinu za vašu decu tokom napornog dana u školi ili dok uživaju napolju sa drugarima. Zabavne Plazma grickalice, u neprelivenoj i čoko varijanti pozivaju na novu avanturu u koju će decu povesti šareni, atraktivni i zabavni likovi za svaki od ukusa. Novi dizajn Mini Mini pakovanja jednostavno mami na druženje i zabavu.

Pored dobro poznatih, proverenih ukusa, standardnog “Plazmička”, ukusa čokolade i čoko jagode, sada je tu novi ukus “Mini Mini Tutti frutti”. Hrskavost prepoznatljivog Plazma biskvita u kombinaciji sa razigranom voćnom mešavinom, sada je obogaćena prelivom od bele čokolade. Neodoljivu harmoniju teško je opisati rečima, pa je najbolje da i sami probate ovo savršenstvo. A eto prilike da se zabavite i provedete malo vremena sa najmlađima, pre nego što otrče napolje da podele sa drugarima novi omiljeni ukus.

Važno je da nastavite da uživate uz zabavne zalogaje gde god da ste. Iako će deca veći deo dana provoditi u školi, topli dani će, nadamo se, još potrajati, a Mini Mini Plazma je tu da ih razigra i zabavi, baš kao što kaže i slogan: nova Mini Mini Plazma osvaja tvoj svet!