Info linijaPitajte nas

Začin C

 

Jedinstven ukus tradicionalnih jela uz koje ste odrastali asocira na Začin C, koji je bio i ostao neizostavan dodatak jelima već četiri decenije u domovima naših lojalnih potrošača.

Neprikosnoveni lider visokog kvaliteta, koji je većosmi put zaredom izglasan od strane potrošača u Srbiji za omiljeni domaći proizvod u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, ponosno proslavlja svoj jubilarni 40. rođendan.

Razlozi dugogodišnjeg poverenja naših potrošača su kvalitet proizvoda, tradicija, inovacija, ali i renovacija. Upravo zato, prateći potrebe naših lojalnih potrošača lansiran je Začin C iz bašte, jedini začin na našem tržištu koji sadrži morsku so, a kreiran je sa ciljem da priprema  i uživanje u jelu bude još ukusnije i zdravije. Intenzivno smo radili na povećanju udela povrća, kao i na smanjenju soli i zasićenih masnih kiselina, te uklanjanju veštačkih boja.

U Srbiji se sa Začinom C napravi skoro milijardu obroka godišnje. To nam je podstrek da nastavimo da posvećeno osiguravamo kvalitet jedinstvene mešavine začina i sušenog povrća.