Info linijaPitajte nas

Naslovna

Vredno je zajedno!

Vredno je sve ono što nam znači.

Ma koliko bilo veliko, malo, bitno ili nebitno.

Porodica, prijatelji, nedeljni ručak, prva jutarnja kafa, omiljeni keks...

Vrednosti su vredne zato što ih – volimo.

Kad su nam zajedničke, onda kažemo i da su – prave!

Zato smo pokrenuli veliki projekat pod nazivom VREDNO JE ZAJEDNO!

Od sada, svakog dana, Vaši omiljeni brendovi biće za Vas zajedno u našim prodavnicama!

Zato što je vredno da smo svi zajedno.

 

CHIPSY

 

 

 

Bilo da ste na koncertu, u vožnji ili putovanju, Chipsy pojačava uživanje uz zvuke popularnih muzičkih bitova. I ovog leta, Chipsy je zvanična grickalica na jednom od najvećih evropskih muzičkih festivala, kada ćete moći još više grickate Chipsy sa novim ukusima i đuskate uz najpoznatije svetske izvođače. Muzika ima bolji ukus uz Chipsy!

 

 

 

  

SOMBOLED

 

 

Somboled sveže mleko i Somboled jogurt odlikuju ukus, kvalitet i posvećenost razvijanju vrhunskih proizvoda od mleka najvišeg kvaliteta sa domaćih pašnjaka. 

 

 

 FANTA

 

 

Fanta Malimeta – novi moćni ukus leta. Malina, Limeta i Baobab prave sočan ukus koji će te osvežavati tokom 2019.godine. Oseti mehuriće!

 

 

 

NESCAFE

 

 

Otkrijte odličan ukus i aromu NESCAFÉ 100% kafa. Novi NESCAFÉ Classic sada još više ističe ukus sveže pržene kafe. NESCAFÉ GOLD s novom recepturom sadrži 10 puta finije mlevena zrna Arabice. NESCAFÉ Sensazione Crème prepoznatljiva je po baršunastom ukusu i kremastoj penici.

  

   

  

FANTA

 

  

 

 

 

 

Naša inicijativa, koja prepoznaje i jača Vaše omiljene brendove, okupila je na jednom mestu partnere od kojih Vi svakodnevno dobijate. Bićete zapanjeni koliko ćete vrhunskih brendova naći danas na policama naših prodavnica, obeleženih nazivom Vredno je zajedno. 

 

MEGGLE

 

 

Meggle pavlake za kuvanje su pripremljene od najkvalitetnije pavlake i prepoznatljive su zbog svoje jedinstvene konzistencije i gustine. Neizostavan su sastojak u vašoj kuhinji i svako jelo pretvaraju u neodoljivo i ukusno.

 

DONCAFE

 

 

Doncafé zna da je jutro bitan deo dana, zato smo tu da vas probudimo najboljim mirisom! Za nas kvalitet znači trajanje, a vrednost se ogleda u šoljici kafe. Potražite vaše omiljene Doncafé kafe po super cenama.

 

NEXT JOY

 

 

NeXt JOY je osvežavajuće bezalkoholno piće namenjeno mladima i svima koji se tako osećaju! Predstavlja pravo osveženje i idealan je napitak za vrele letnje dane.

 

PANTENE

 

 

 

Zdravo teme glave jednako zdrava kosa. Brend Head&Shoulders predstavlja najnoviju DERMA & PURE formulu koja se efikasno bori protiv iritacije, masnoće i suvog temena glave kako bi zaustavila perut pre nego što se i pojavi. Ova linija čini kosu hidriranom, mekanom i zdravom. 

  

PIONIR

 

 

 

Negro je jedan od najpoznatijih brendova koji postoji već decenijama i predstavlja zaštitni znak kompanije Pionir. Specifičan ukus i sastav čine NEGRO jedinstvenim. Lešnik Karamela, bombona uz koju su odrastale generacije i koja je obeležila mnoga detinjstva, posebnost duguje bogatom ukusu lešnika. 

 

YUHOR

 

 

Delikates zalogaji, jak doručak, fina užina i laka večera. Za istinske ljubitelje proverenog ukusa. Yuhor paštete za svaku priliku! Yuhor još od 1902.  posvećen dobrom ukusu!

 

METALAC

 

 

Metalac posuđe poručuje da nije svejedno u čemu pripremate obroke za sebe i svoju porodicu. Emajlirano posuđe je, uz stalko, najsuperiornije jer je emajl u osnovi savršeno glatka obojena staklena masa - otporna na kiseline i zadržavanje bakterija. 

 

PERSIL

 

 

 

 

Vaši omiljeni brendovi su u našim prodavnicama. Ponosni smo na njhovu jučerašnju tradiciju, njihove kupce danas, i najbolja rešenja koja će ponuditi za izazove sutra. Pogledajte vaše omiljene proizvode. 

  

 

Upoznajte sve one proizvode koji su s razlogom na policama naših prodavnica obeleženi oznakom Vredno je zajedno.