Info linijaPitajte nas

Naslovna

Vredno je zajedno!

Vredno je sve ono što nam znači.

Ma koliko bilo veliko, malo, bitno ili nebitno.

Porodica, prijatelji, nedeljni ručak, prva jutarnja kafa, omiljeni keks...

Vrednosti su vredne zato što ih – volimo.

Kad su nam zajedničke, onda kažemo i da su – prave!

Zato smo pokrenuli veliki projekat pod nazivom VREDNO JE ZAJEDNO!

Od sada, svakog dana, Vaši omiljeni brendovi biće za Vas zajedno u našim prodavnicama!

Zato što je vredno da smo svi zajedno.

 

MILKA

 

Prave zvezde naših čokolada su sada i na našim pakovanjima. Zato što nežna čokolada počinje nežno proizvedenim mlekom, dobijenim od kravica kao što su Gerda, Moocha i Lola.

Potraži svoju omiljenu Milka čokoladu sa slikom pravih Milka kravica po specijalnoj ceni!

 

 

JAFFA NAPOLITANKE

 

ŠANSA JE IZMEĐU REDOVA

U malim stvarima i svakodnevnim izborima koje pravimo krije se tajna života koji živimo. Koga i šta volimo, kome verujemo, u čemu uživamo... Onda, s vremena na vreme, budemo nagrađeni za te izbore i sva ta lepa iznenađenja učine da naizgled obične stvari dodaju novu boju našim životima.

Kažu da nam se sreća osmehuje i češće nego što mislimo, ukoliko joj damo šansu.

Zato hajde da se igramo. 

  

 

MENTHOL BOMBONE

 

MENTHOL je najstariji Pionirov brend koji se u kontinuitetu proizvodi od 1917.godine.

Porodici MENTHOL bombona, od prošle jeseni pridružili su se i novi članovi: ICE MENTHOL bomboni.

Finih i karakterističnih ukusa, ostavljaju osećaj ledene svežine u vašem dahu. Idealni za vaše poslovne sastanke, putovanja i sve druge situacije kada želite da ostavite izvanredan utisak.

Nastavljamo tradiciju proizvodnje bombona samo od najfinijih prirodnih aroma, za ICE MENTHOL seriju dobijenih iz biljaka mente i eukaliptusa.

ICE MENTHOL serija je dah modernog vremena u tradiciji koja traje i koju čuvamo već više od sto godina.

 

 

 EUROKREM

 

Svi znaju za EUROCREM. Već decenijama svima omiljen, prepoznatljiv po svim svojim svojstvima, jedinstven, proizvod visoke energetske i hranljive vrednosti.Svim ljubiteljima Eurocrem-a dobro je poznata crno-bela tabla čije ime je EUROCREM BLOK. Napravljen u skladu sa najvišim standardima proizvodnje, spakovan u prepoznatljiv crveno-beli omot. Bogatu paletu Euro proizvoda čine EUROVAFEL, IŠLER, i brojni drugi proizvodi punjeni mlečnim, kakao, ili kombinacijom mlečnog i kakao krem proizvoda.EUROVAFEL predstavlja kombinaciju hrskavog vafel-a i Eurocrema. Ovaj jedinstveni proizvod donosi radost ljubiteljima ove kombinacije koji EUROVAFEL rado konzumiraju, svako na svoj način, uz mleko, kafu ili „s nogu“.

 

 

MOJA KRAVICA

 

 Moja kravica čokoladno mleko je neizostavni deo odrastanja svih nas. Budi dete!

 

  

MERIX/BREF

 

Merix Max Effect je savršen spoj pristupačne cene i efikasne formule koja je prilagodjena i kreirana kako za šareni, tako i za beli veš.

Bref WC osveživači održavaju svežinu i čistoću Vaše WC šolje, između dubinskih čišćenja, čak do 4 nedelje. Bref DeLuxe inspirisan je prefinjenim mirisima I obezbedjuje luksuzne mirise za vaš toalet.

 

FANTA

Bezalkoholno piće sa intenzivnim voćnim ukusom limuna koji može da oživi svaku priliku. Osvežavajući ukus Fante Limun je dobijen od prirodnih aroma za savršeno osveženje.

 

NECTAR FAMILY

 

“Zato što verujemo da ništa u životu nije svejedno, činimo sve da upotpunimo vaše porodične trenutke i celoj porodici pružimo uživanje u omiljenim ukusima voća uz Nectar Family proizvode. Domaći ukusi voća sa ovog podneblja dolaze sa naših suncem okupanih voćnjaka koji se prostiru na površini od preko 650ha, gde voće raste kao u pravom domu, uz puno ljubavi, brige i pažnje. Nectar Family ponosni je nosilac priznanja potrošača za najomiljeniji brend u kategoriji „Bezalkoholni napici“, u okviru kampanje „Moj izbor 2019’’.

 

LENOR

 Besprekorna čistoća i intezivan miris Lenor-a.

 

LAŠKO

 

’’Laško Zlatorog je svetlo pivo kristalne bistrine, punog i osvežavajućeg ukusa sa gustom penom i specifičnom gorčinom hmelja koju je pivara Laško počela da proizvodi još davne 1825. godine. Od samog početka pa do danas, istorija pravljenja Laškog piva bazirana je na ljubavi prema ovom dragocenom piću. Danas, nakon decenija predanog rada i iskrene želje, Laško ponosno nastavlja utabanom stazom slavnih predaka i donosi ukus pravog piva za svačiji sto.’’

 

ZEWA

Zewa sa maksimalnim svojstvima za čišćenje i negu kože

• Unapređen kvalitet sa mekim upijajućim jastučićima

• Jedini toaletni papir sa rastvorljivim kartonom

 

Probajte mekane Zewa maramice

• Meke i nežne, a ipak čvrste

• Otporne na pranje u veš mašini

 

KIT KAT/LION 

Kit Kat - Hrskavi vafl, preliven finom mlečnom čokoladom je neodoljiv izgovor za pauzu. Napravi pauzu, uzmi KITKAT.

Lion - Opasno dobra kombinacija hrskavog vafla, fine karamele i pšeničnih pahuljica prelivena čokoladnom glazurom. Probudi lava u sebi!

 

MEGGLE

Meggle Srbija je među svojim vernim kupcima poznata i kao proizvođač visoko kvalitetnog dugotrajnog mleka jer u proizvodnji koristi odabranu sirovinu, što uz podršku savremene tehnologije proizvodnje daje visoko kvalitetne proizvode.

Meggle dugotrajno mleko je posebno jer se dobija od najkvalitetnijeg mleka sa domaćih farmi. Pažljivom i kontrolisanom obradom, čuvamo sve važne sastojke mleka sve do dolaska na vašu porodičnu trpezu. Za različite potrebe i ukuse, nudimo 4 različita udela mlečne masti.

 

DONCAFE

Doncafé zna da je jutro bitan deo dana, zato smo tu da vas probudimo najboljim mirisom! Za nas kvalitet znači trajanje, a vrednost se ogleda u šoljici kafe. Za jutra puna optimizma tu je Moment, mešavina punog ukusa i intenzivne arome arabike. Svaka priča je pitkija uz Minas, blend brazilske Rio Minas arabike i odabranih sorti afričkih i azijskih robusta. Za sve one koji žive brzim ritmom, a ne mogu da zamisle dan bez uživanja u jedinstvenom ukusu domaće kafe, Doncafe je spremio nešto novo. 3 Sec 2 1 Black je domaća kafa u pakovanju od 8g, namenjena za pripremu jedne porcije, koju možete poneti svuda sa sobom i spremiti u svakoj prilici. Sve što treba da uradite je da kesicu Doncafe 3 Sec 2 1 Black prelijete vrućom vodom i uživate. Uz Doncafe 3 Sec 2 1 Black, savršena šoljica prave turske kafe vam je uvek pri ruci.

 

Vaši omiljeni brendovi su u našim prodavnicama. Ponosni smo na njhovu jučerašnju tradiciju, njihove kupce danas, i najbolja rešenja koja će ponuditi za izazove sutra. Pogledajte vaše omiljene proizvode.

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Upoznajte sve one proizvode koji su s razlogom na policama naših prodavnica obeleženi oznakom Vredno je zajedno.