Info linijaPitajte nas

Naslovna

Vredno je zajedno!

Vredno je sve ono što nam znači.

Ma koliko bilo veliko, malo, bitno ili nebitno.

Porodica, prijatelji, nedeljni ručak, prva jutarnja kafa, omiljeni keks...

Vrednosti su vredne zato što ih – volimo.

Kad su nam zajedničke, onda kažemo i da su – prave!

Zato smo pokrenuli veliki projekat pod nazivom VREDNO JE ZAJEDNO!

Od sada, svakog dana, Vaši omiljeni brendovi biće za Vas zajedno u našim prodavnicama!

Zato što je vredno da smo svi zajedno.

 

PLAZMA KOCKA

 

Plazma Kocka i dalje predstavlja omiljenu poslasticu svakog sladokusca, jer ko može odoleti kombinaciji jedinstvenog Plazma krema, bogatog nugat fila i tankog, hrskavog vafla, prelivenih finom mlečnom čokoladom i komadićima Plazme.

Idealna je za deljenje, bilo da se konzumira kod kuće sa najdražima ili prijateljima, za specijalne ’’moje trenutke’’, kao i za neformalno poklanjanje dragoj osobi.

Plazma Kocka. Za potpuni užitak!

 

 

PIONIR

 

Uživajte u najpoznatijim ukusima među Pionirovim slatkišima: Medeno srce i Galeb mlečna čokolada sa Medenim srcem očaraće vaša čula. Podelite ljubav!

  

 

MILKA

 

Potraži svoju omiljenu Milka čokoladu po specijalnoj ceni.

 

 

 

MEGGLE

 

Vaš idealni osvežavajući mlečni napitak- Meggle jogurt!

 

 

IMLEK

 

Moja Kravica Milkeshake sa ukusima jagoda, vanilla, banana i keks, bice vaši omiljeni kremasti proizvodi, punog i bogatog ukusa. Mućkaj i uzivaj!

 

  

PERSIL/PERWOLL

 

Persil sa Deep Clean tehnologijom radi protiv najupornijih fleka. Prodire duboko u vlakna, sakuljajući I najmanje molekule mrlja. Ujedno štiti vlakna od oštećivanja  i pruža Persil svežinu koju volite.

 

PEPSI

Da li ste znali da se PEPSI nekada nije zvao ovako? Priča o osvežavajućem piću PEPSI počela je davne 1893. godine u Nju Bernu, Severna Karolina, USA. Apotekar Kejleb Bradam, došao je na ideju da napravi piće koje će svi voleti. Prvi naziv pića bio je ,,Brad’s drink’’, po njegovom imenu. Tek 1898. godine naziv pića je preimenovan u ,,Pepsi-Cola’’ koji se zadržao do danas.

PEPSI je danas sinonim za aktivan način života i uživanje u trenutku. Svetske zvezde svih branši uvek su bile zaštitna lica kompanije PepsiCo, Majkl Dzekson, Dejvid Bekam, Rej Čarls, Bijonse, Enrike Inglesijas, Pele… Danas su to Mesi, Salah i mnogi drugi.

Uživajte u sjajnim PEPSI ukusima. Probaj NOVI ukus Pepsi Limeta! #ForTheLoveOfIt

 

MUNCHMALLOW

 

Mekani penasti biskvit lansira nas nazad u detinjstvo pri prvom zalogaju, a ne dozvoljava nam da se vratimo sve dok ne napravimo barem najobičniju lopticu od folije koja iza njega ostaje. Zato smo odlučili da vas obradujemo jednom sanjarskom pričom, baziranom na fenomenu Munch folije. Priča prati dvoje klinaca koji ne znaju za nemoguće i koji odlučuju da naprave najveću loptu od folije na svetu. Posettite naše Facebook i Youtube kanale i pođite sa nama u avanturu.

 

NESCAFE

Otkrijte odličan ukus i aromu NESCAFÉ 100% kafa. Novi NESCAFÉ Classic sada još više ističe ukus sveže pržene kafe. NESCAFÉ GOLD s novom recepturom sadrži 10 puta finije mlevena zrna Arabice. NESCAFÉ Sensazione Crème prepoznatljiva je po baršunastom ukusu i kremastoj penici.

 

 

 

Vaši omiljeni brendovi su u našim prodavnicama. Ponosni smo na njhovu jučerašnju tradiciju, njihove kupce danas, i najbolja rešenja koja će ponuditi za izazove sutra. Pogledajte vaše omiljene proizvode.

 

  

 

  

 

 

 

 

 

Upoznajte sve one proizvode koji su s razlogom na policama naših prodavnica obeleženi oznakom Vredno je zajedno.