Info linijaPitajte nas

Koje su pogodnosti Super Klubića i kako ih ostvariti?

Kupovina kod partnera Super Kartice

Partneri Super Kartice imaju sjajne ideje, korisne savete i super ponude za članove Super Klubića. Pratite našu stranicu i očekujte informacije o pogodnostima za korisnike.

 

Specijalne pogodnosti za korisnike Gold i Platinum nivoa

 

Super Klubić je koristan i zabavan roditeljima. Ukoliko budete ostvarivali predviđenu potrošnju na mesečnom nivou prilikom kupovina u Idea, Roda ili Mercator prodavnicama, stičete pravo na otključavanje Gold i Platinum nivoa pogodnosti Super Klubića. U okviru Gold i Platinum nivoa Super Klubića očekuje vas još više pogodnosti, poklona i iznenađenja koje ćemo kreirati u skladu sa vašim potrebama, sugestijama i navikama kupovine.

 

 

Rođendanska čestitka za Vaše dete

Dečiji rođendan je jedan od najradosnijih dana u godini za svaku porodicu. Od sada i mi slavimo sa vama! Iznenađenja su u pripremi, očekujte ih!☺

 
Korisne teme i saveti
 

Neočekivana situacija? Imate pitanja za farmaceuta, pedijatra ili vaspitača? Saradnici Super Klubića su stručni timovi iz oblasti medicine, prevencije, zdravstvene zaštite, vaspitanja i edukacije. I na raspolaganju su vam! Slobodno nam se obratite na broj 0800 301 301 ili info@superkatica.rs, sa svojim pitanjima ili nedoumicama, potrudićemo se da vam što pre odgovorimo.