Info linijaPitajte nas

Chicco oprema

Chicco kolica set 3 u 1 Trio Love

 

Chicco Trio Love sadrži:Chicco kolica set 3 u 1 Trio Love

 • Kolica za šetnju
 • Auto sedište za bebina putovanja
 • Nosiljku za izlazak iz porodilišta ili odlazak kod pedijatra

 
Set ima sve što je potrebno da se mama i beba osećaju sigurno i zajedno stignu gde god požele. Kolica Love imaju kišobran sklapanje, tendu sa UV zaštitom od sunca, naslon sa 4 pozicije i dunjicu za zaštitu od kiše. Nosiljka Love sadrži jastučiće na pojasevima radi potpune udobnosti, a auto sedište Oasys 0+ je pogodno za postavljanje u smeru suprotnom od smera vožnje i preporučeno je za korišćenje na zadnjem sedištu vozila.

 

Da li ste znali?

Da li ste znali da su istraživanja pokazala da bebe koje su nošene manje plaču, spavaju više i bolje napreduju, a da roditelji koji nose svoje bebe imaju više samopouzdanja i razloga da budu radosni?


Chicco kišobran kolica Echo 


Chicco kišobran kolica Echo

Karakteristike:

 • Nagib sa 4 položaja
 • Prilagodljiv naslon za noge vaše bebe
 • Ručka za lako rukovanje
 • Dostupna u tri boje: crvena, siva i plava
 • Prečka koja radoznale bebe čuva od ispadanja, a poseduju I dobru zaštitu od kiše

 

Kišobran kolica za bebe su prvi „četvorotočkaš” uz koji će najmlađi član vaše porodice upoznati svet oko sebe. Zato je važno da bebi u njima bude baš udobno i lepo. Chicco kišobran kolica Echo su namenjena deci od rođenja do 15 kilograma težine. 

Da li ste znali?

Da li ste znali da na brojnim internet sajtovima roditelji kažu da se kolica za bebe nalaze na samom vrhu spiska za kupovinu neophodne bebi opreme, a u nekim slučajevima tvrde da su kolica, posle mleka i hrane, najbitnija stavka za bebu?


 

Chicco auto sedište Elletta


Chicco auto sedište Elletta

Karakteristike:

 • Nagib naslona sa čak 4 položaja
 • Uložak za novorođenče
 • Mogućnost postavljanja i u smeru suprotnom od smera vožnje

 

Kada krenete na put možete biti opušteni samo ukoliko se vaša beba nalazi u bezbedno pričvršćenom auto sedištu. Chicco auto sedište Elletta je u skladu sa regulativom ECE R44/04 konstruisano tako da pokriva dve grupe auto sedišta. Namenjeno je grupi 0+ jer ima mogućnost da se postavi obrnuto od smera kretanja vozila, a po svojim karakteristikama ispunjava i uslove za grupu 1+ pa samim tim ima mogućnost da se postavi i u smeru kretanja vožnje. Poseduje uložak za novorođenče koji se koristi dok dete ne dostigne 6kg i obezbeđuje da je dete uvek u ispravnom položaju. Ima čak 4 položaja naslona i mogu ga koristiti deca težine do 18 kilograma, odnosno do oko 3 godine starosti.

Da li ste znali?

Važno je znati da je prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja RS obavezno korišćenje auto sedišta od prvog dana detetovog života. Da bi vaše dete bilo sigurno neophodno je da auto sedište bude pravilno pričvršćeno u automobilu i da po svojim karakteristikama odgovara uzrastu i težini deteta.


Chicco hranilica Polly Easy

 Chicco hranilica Polly Easy

Karakteristike:

 • Sigurnosni pojas za 5 tačaka vezivanja
 • Tri položaja za naslon leđa
 • Prilagodljiv poslužavnik
 • Podesive visine

Mame i tate su u prvih šest meseci dovoljno upoznali svoju radoznalu bebu da znaju da prilikom izbora hranilice moraju da vode računa o bezbednosti. Chicco hranilica Polly Easy je namenjena deci uzrasta od 6 meseci, pa sve do 15 kilograma težine. Jednostavna je za rukovanje, ima samo 10 kilograma i ne zauzima mnogo prostora, pa je zato veoma pogodna da uvek bude uz mamu i bebu.

 

Da li ste znali?

Da li ste znali da beba posle prvih šest meseci ulazi u drugu važnu fazu prve godine života kada isprobava nove ukuse nemlečne hrane? Baš u ovom periodu važno je da kvalitetnim izborom hranilice olakšate ishranu vaše bebe.

 


Chicco ležaljka Hoopla

Chicoo ležaljka Hoopla

 

Karakteristike:

 • Poseban jastuk za novorođenče
 • Podešavanje u čak 4 položaja

Bebino popodnevno uživanje svakako je zabavnije u udobnim ležaljkama za igru i spavanje. Chicco ležaljka Hoopla ima poseban jastuk za novorođenče, podešavanje u čak 4 položaja i luk sa igračkama uz koji će vaša beba aktivno ispitivati svet oko sebe, ispoljavati svoja osećanja, ali i pokazivati težnju ka sedenju. U ovoj mekanoj ležaljci, čija se navlaka skida zbog mogućnosti pranja, beba će se osećati kao u naručju. Chicco ležaljka Hoopla se lako sklapa, ne zauzima mnogo prstora i upravo zato će beba svoje popodnevno uživanje imati gde god da se nalazi.

Da li ste znali?

Da li ste znali da su ležaljke toliko mekane da se beba oseća kao u maminom naručju?

 


 

Saznajte kako do popusta na ovoj stranici