Info linijaPitajte nas

Ostvarite do 40% popusta na Chicco opremu za bebe

Ostvarite do 40% popusta na Chicco opremu za bebe

Dragi roditelji,

Mi u Rodi znamo da ne postoji veća radost od dolaska bebe, ali ni veća odgovornost i obaveza. Prirodno je da za svoju bebu želimo samo najbolje i da dajemo sve od sebe da joj pružimo sve što joj treba… Da bismo u tome uspeli, potrebna nam je podrška!

Zbog toga su Roda, Chicco i Super kartica rešili da vam omoguće da za svoju bebu obezbedite ono najbolje, najvažnije i najkvalitetnije uz ogromne uštede! Sakupljajte nalepnice pri svakoj kupovini u Rodu većoj od 2.000 dinara i ostvarite 20%, 30% i 40% popusta!

Od sada, svakla kupovina u Rodi vas približava neverovatnim popustima kojima ćete uštedeti I do 40% pri kupovini kolica, auto sedišta za kola, kreveca… Da biste što pre došli do popusta, učlanite se već danas, učlanite se već danas u Super Klubić, online, u samo tri klika i ostvarite 40% popusta već sa 5 sakupljneih nalepnica!

  

 KAKO DO SUPER POPUSTA UZ PONUDU SNOVA?

  • Za svakih 2.000 din na vašem računu u Roda prodavnici, uz provučenu Super Karticu ostvarujete pravo na jednu nalepnicu.
  • Nalepnice možete sakupljati u periodu od 16.04.2018. do 3.06.2018, a kupovinu artikala sa akcije možete obaviti dok traju zalihe ili najkasnije do 17.06.2018.
  • Potreban broj nalepnica za ostvarenje popusta od 20%, 30% ili 40% naznačen je u ovoj knjižici.
  • Maksimalan broj nalepnica koje možete dobiti uz jedan račun je 10.
  • Ponuda važi samo u Roda prodavnicama uz obavezno provlačenje SuperKartice
  • Ukoliko nemate dovoljan broj nalepnica za ostavrenje popusta, željeni proizvod možete kupiti i po redovnoj ceni.
  • Markice se ne mogu zameniti za novac i ne mogu se sabirati vrednosti više računada bi se ostvarilo pravo na nalepnicu.
  • Članovi Super Klubića sa sakupljenih 5 nalepnica na talonu ostavruju popust 40% uz SuperKarticu.

   

PRELISTAJTE BROŠURU >> OVDE

Mi smo se pobrinuli da imamo sve na jednom mestu, a vama ostaje da uživate u roditeljstvu.

Vaša Roda