Info linijaPitajte nas

Ostvarite do 50% popusta na Chicco opremu za bebe

 

Ponuda snova

 

Dragi roditelji,

Roda i Chicco su se pobrinuli da na jednom mestu pronađete ono što je potrebno da bi se vaša beba osećala sigurno i voljeno. Uz odabrane Chicco proizvode za bebu koje možete kupiti u svim Roda prodavnicama: set 3 u 1 kolica, kišobran kolica, hranilicu, ležaljku i auto sedište, svojoj bebi pružate maksimalnu udobnost, zaštitu i podsticaj za zdrav rast i razvoj. 

Pitali smo mame šta im je bilo najpotrebnije od prvog bebinog dana do prvog izlaska u šetnju i prvog putovanja. Tako je nastala Ponuda snova. Sve o artiklima i pogodnostima saznajte na ovoj stranici

Ovog proleća je dovoljno da kupujete u Roda prodavnicama sa svojom porodicom, sakupljate nalepnice i uz Super Karticu ostvarite popust do 50% na kupovinu proizvoda premium brenda Chicco! 

 

 

KAKO DO SUPER POPUSTA UZ PONUDU SNOVA?

  • Za svake 3.000 din na vašem računu u Roda prodavnici, uz provučenu Super Karticu ostvarujete pravo na jednu nalepnicu.
  • Nalepnice možete sakupljati u periodu od 23.03.2017. do 31.05.2017, a kupovinu artikla sa akcije možete obaviti dok traju zalihe ili najkasnije do 18.06.2017.
  • Potreban broj nalepnica za ostvarenje popusta od 20% je 5, od 30% je 10, a za popust od 50% potrebno je 15 nalepnica

cene ponuda snova

  • Maksimalan broj nalepnica koje možete da dobijete uz jedan račun je 10.
  • Ponuda važi samo u Roda prodavnicama uz obavezno provlačenje Super Kartice.
  • Ukoliko nemate dovoljan broj nalepnica za ostvarenje popusta željeni proizvod možete kupiti i po redovnoj ceni.
  • Markice se ne mogu zameniti za novac i ne mogu se sabirati vrednosti više računa da bi se ostvarilo pravo na nalepnicu.

Mi smo se pobrinuli da imamo sve na jednom mestu, a vama ostaje da uživate u roditeljstvu.

 

Vaša Roda