Kukuruzna salata

Lako
2-4 porcije
30 min
Kukuruzna salata

Sastojci

  • 1 pakovanje kukuruza šećerca
  • 4 komada obarenih viršli
  • beli deo od jednog praziluka
  • 100 g rendane gaude
  • 6 kašika majoneza
  • 6 kašika pavlake
  • 1 kašičica senfa
  • sok od 1 limuna
  • po potrebi soli

Način pripreme

  1. Viršle iseći na kolutove, dodati opran i očišćen praziluk isečen na tanke kolutove, rendani kačkavalj i oceđen i ohlađen kukuruz skuvan prema uputstvu sa kese.
  2. Sastojke pomešati sa majonezom, pavlakom, senfom, sokom od limuna i po potrebi posoliti.
  3. Po ukusu može se dodati još pavlake, majoneza i senfa.

Serviranje

Ostaviti u frižideru sat, dva pre služenja da se ukusi sjedine.