Keks Torta Polo Jaffa

Lako
4-6 porcije
30 min
Keks Torta Polo Jaffa

Sastojci

  • Polo keks Jaffa (oko 450-500 g)
  • puding od čokolade C (2-3 kesice)
  • margarin za mešenje (250 g)
  • šećer u prahu (3-5 kašika)
  • mleko (1 šolja/250 ml)
  • rum, aroma
  • prženi kikiriki Gud (1 kesica/100 g)
  • šlag pena

Način pripreme

Fil

  1. Skuvajte puding (po uputstvu na kesici).
  2. Penasto umutite margarin u koji ste dodali šećer u prahu.
  3. Kad se puding ohladi, sjedinite ga s umućenim margarinom, dodajte malo arome ruma i naseckani kikiriki.
  4. Sve dobro izmešajte.

Priprema

  1. Keks umačite (kratko) u mlako mleko, pa ga ređajte na tanjir (kalup) za tortu (nap 5kom x 3kom), premažite filom.
  2. Ređajte drugi red keksa, premažite filom dok ne potrošite materijal (keks i fil).
  3. Ostavite malo fila za premazivanje torte sa strane.
  4. Ako želite, premažite celu tortu šlag penom.
  5. Ostavite u frižider da se dobro ohladi.

Serviranje

Secite na parčiće i služite sebe i sebi drage.